Potřebovala bych poradit. Nedávno jsem byla na kriminální policii kvůli dosvědčení jedné věci. Vyslýchal mě vrchní komisař, byl strašně milý a strašně krásný. Hned jsem se do něj zamilovala. Myslela jsem, že ho potom už nikdy neuvidím, ale nakonci výslechu mi řekl, že mám přijít zase za 5 dní. Byla jsem tam, zeptal se mě ještě na pár věcí a pak mi řekl, že mám klidně zavolat kdy chci a můžeme jít na kávu a popovídáme si o životě. Dal mi vizitku a šla jsem domů. Myslíte, že by měl taky o mě zájem? Akorát by tady byl menší problém. Sice už pracuji, ale je mi teprve 21 a mu je 34 a je zrovna rozvedený(to už sem si zjistila :) ). Není to moc velký rozdíl? Myslíte, že mám to zkusit? A jak? Co mi poradíte? Děkuji za názory.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, redy před 3010 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Když nezkusíš, nedozvíš se 🙂
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že věkový rozdíl není podstatný, pokud jde jen o půl generace. Zkusit to rande jistě můžeš, zatím by nešlo o nic závazného. Musíš ale počítat s tím, že jako čerstvě rozvedenému mu intenzivně hučí v genitáliích. Takže závisí jen na tobě.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě, jinak by takhle nepřipouštěl pozvání na kávu. Nejspíš se bojí tě pozvat sám. A zkus to, policajt v rodině se vždy hodí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |