Je tam takový? Takto odvážného, prozíravého a zároveň přemýšlivého člověka s jasnou vizí bych si dovolil volit.
Z Fialy je nám stále více a více na blití, už se to déle nedá snášet, ukrutně trpí psychika, nasnadě je reflux. Nepomůže ani soud, laťka jest nerovně nastavena (tleskači Ukrajině v této souvislosti vykonali své- pokřivencům kryjí nevědomky záda).
Děkuji všem za výživné vlákno, myslím že podstatu trefně vyjádřil plebs. Nic nemění na faktu, že stále nevím koho volit, naopak jsem v ohledu více a více zdecimován. Děkuju.
Zajímavá 0 před 673 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jaroslav Bašta aspoň naznačil, že to s nim vláda nebude mít snadné. Nebude tupě podepisovat kdejakou blbost, seslanou z EU, která poškodí zájmy českých občanů. To se teď děje denně. I poslanci přiznávají, že v té smršti to ani nečtou, ale jako roboti odhlasují a schválí. To je reprezentace občanů?
0 Nominace Nahlásit |
Ano, je. Jen jeden (bývalý disident).
Jediné, co „může“, prezident, je odvolat/jmenovat předsedu vlády.
Poměr sil v parlamentu je daný volbami voličů a sestavenými, povolebními
koalicemi.
„….ze Strakovky celou vládu…“ prezident rozhodně nevyhází. K tomu
slouží jiné cesty….
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, Pepa25, aliendrone
před 674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To má na programu snad jen Bašta. No jestli to chceš volit… U mně je na seznamu nevolitelných. Zatím jeden ze tří.
0 Nominace Nahlásit |
Je to nesmyslný dotaz, protože prezident takovou pravomoc nemá. Naštěstí, diktatura jednotlivce fakt není dobrá věc – to by mohli chápat i jednodušší lidé, i když lidová moudrost občas básní o „osvíceném diktátorovi“ – nic takové v praxi neexistuje ani nemůže existovat.
0 Nominace Nahlásit |
Nehanět vládu byla řádně zvolena a podpořeno Ústavním soudem UA byla zatím podpořena jenom 47 miliardy, vláda si vezme půjčku od EU 150 miliard a nenechá nikoho padnout.
0 Nominace Nahlásit |
Naprosto zbytečná a formální otázka. Je jasné, že všichni místní šiřitelé konspirací budou volit Baštu coby hrdinný boj proti fialovému hnusu, dokud nám ty volby ještě nezakázali, mrk, mrk. Ale v každých volbách někdo takový je, protože tato společenská skupina nemůže volit nějakého intelektuála z Prahy, ne? (leda že by ze sebe udělal notora z lidu nebo miliardáře z lidu). Blbé je jen to, že místo obvyklých 10 –15 % nám skupina konspirátorů roste, viz i místní debaty ☹
Pětadvácajs, a demokracie není diktaturou jednotlivce?Pouze s „drobným“ rozdílem, že máš právo svobodné volby, zda si diktovat necháš, či nenecháš? (Často podmíněno/uplaceno výhodami/platem.)
Malvína: píši, že šiřitelé konspirací (obecně, všech) budou volit Baštu, ne že se konspirace týkají volby prezidenta …
Proč škatulkujete? Stále mi uniká souvislost. Někdo může věřit konspiračním teoriím (ještě, že tato slova existují, že?) a Baštu nevolit, stejně tak naopak. Co tedy konspirátory a voliče Bašty spojuje? Nízké IQ?
Neškaltulkuju, uvádím zjevnou závislost. Samozřejmě není úplná. Obě skupiny spojuje stejný pohled na řadu otázek. A není to otázka IQ.
Malvíno, mám nejspíš nízké IQ, když už nerozumím tomu poblblému světu, kde se musí o pravdě hlasovat, a kde se nejen media, ale i věda staly politickou stranou.
I já jsem nejspíš hloupá. Škoda, že nám Pepa neodpověděl, jemu stačí zaonačit každého, kdo má jiný názor, za konspirátora.
Sorry, ale občas musí i pracovat, tak pořád nejsem on-line. Ametyst vám uvedla pěkné příklady: obě skupiny spojuje třeba přesvědčení, že „o pravdě se musí hlasovat“ nebo „média a věda se staly politickou stranou“. Takové věci si myslí především kospirátoři a také voliči Bašty.
Trefa, správná otázka zní „co bys“ (;
Normální lidská bytost tam být zjevně nemůže, tedy dosud nemohla.
Milý Zjentku, pro udržení duševní rovnováhy si pusť videa z Kongresu, kde grilují liberální soudce, politiky a šéfy FBI. Také odhalují covidovou špínu a Fauci se kroutí jako žížala. Je to dokonce lepší podívaná než na Perryho Masona v soudní síni. 🙂 Svoboda slova ještě všude nezahynula.
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |