Lze, ale nevidím v tom žádný přínos. V přírodě taky kytičkám vodu nikdo nepřevařuje. Pokud používáme kohoutkovou vodu, stačí ji nechat několik hodin odstát, aby se zbavila případného přebytku chlóru, ten ale nastává jen zřídka.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Převařením mírně snížíš tvrdost vody (odstraníš přechodnou tvrdost). Takže by měla být o něco vhodnější než nepřevařená. Stále totiž zůstává tvrdost stálá!
Keplere: V přírodě zalévá pán bůh deštěm a dešťová voda je jak víme měkká voda.
0 Nominace Nahlásit |
Mně to přijde jako zbytečné plýtvání a zhoršování životního
prostředí.
Jiná situace by byla, kdyby trocha vody zbyla např. po vaření.
0 Nominace Nahlásit |
Mám ar bylin a několik arů zeleniny. NELZE!!!
Pokud řešíš pár kytek v bytě na vnitřním parapetu, tak proboha vyčkaj, až ti převařená voda v rychlovarný konvici vychladne, než jim dáš pít, jinak ti v květináčích nezůstane UŽ ŽÁDNEJ důvod otázku řešit ;) ;D ;D
1Kdo udělil odpovědi palec? Smlouvyzdarm
před 2330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No znám i lidi, kteří zalévají květiny Matcha zeleným čajem :D. (Třeba to tak špatný nebude)
0
před 2330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek