Chápu že tímhle si musí projít každý,ale to je dnešní doba opravdu tak v prd…? Nikdy jsem se nemusel nikoho ptát jak mám dát holce pusu.Sedět na internetu umí,hrát hry online umí veškeré kraviny jako je FB mají ale jak má dát pusu holce musí „vygooglit“.Boha krista lidstvo brzy vymře
9Kdo udělil odpovědi palec? iceT, Hykam, fcoop, Illines, RyuzakiKate, anonym, marek.29, anyone, miroslav.bk
před 4055 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To poznas, kolikrat se devcata chtej libat vic jak my. Mno ale poznas takovej vhodnej okanzik, asi by se k tobe stavela bliz a tak nejak by mlsne koukala, nejspis bys to poznal, mno a pak hezky pomalu a opatrne .. no mozna te sama prekvapi, ale mozna ze se bude drzet naopak dal, tak tam si dej bacha, at to neposeres. Zadny zbrklosti 😁
0 Nominace Nahlásit |
Nič nasilu, ten správny moment príde ako neplánovaný nečakaný hosť.
V dnešnej dobe samej elektroniky to máte ťažšie než my, dávnovekí
ľudia žijúci v prírode, na stromoch.
Doporučujem aspoň na prvom rande „neleštiť“ mobil, najlepšie ho
vypnúť, aby ste nezabudnuteľnú krásu prvého rande mohli naozaj
vychutnávať.
4Kdo udělil odpovědi palec? iceT, Illines, gagaga, zelezo1983
před 4055 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj mě je 13 let a tobě asi taky že? Mám stejný problémi s klukem jestli máš fb nebo skype tak bych ti mohla poradit jen mezi námi a ty by si mohl poradit mě :) kdyby něco napiš mi na email že stojíš o mou radu jak na 13letý tak já vím jaký sou holky v mím věku ;) muj email: simca9000@seznam.cz napiš mii.
0
před 4054 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |