Avatar uživatele
jirka F

Mám tedy vynechat všechny typy cukru nebo jen některé?

Chystám se vynechat vše co obsahuje cukr protože cukr škodí zdraví. Ale nevím co se stane když vynechám všechny typy cukru.

Děkuji za odpovědi

Zajímavá 0 před 760 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Rokio

Tak fruktóza (ovocný cukr) a glukóza (hroznový cukr) je dobrý cukr. Škrob příliš ne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Rozhodnutí je na Vás.
Co byste čekal, že se asi stane….? Něco si načtěte…..
Ano, klidně vynechte všechny.
Bílý a hnědý, řepný, hroznový cukr nebo fruktóza, je stejné „swinstwo“. Jen naivní neználek, se domnívá, že ovocný cukr je „lepší nebo zdravější“. Naopak!!! ;) Všechny jsou nezdravé. Třtinový též, ten ani není typický, pro naše pásmo.
Pokud se „neudržíte“, dopřejte si tu a tam březový cukr. Při domácím pečení apod.
Laktozu (pokud netrpíte nesnášenlivostí), můžete mít z mléčných výrobků.
POTŘEBNÉ SACHARIDY získáte z ovoce, zeleniny, těstovin, z pečiva, obilovin, luštěnin….
Tělo Vám „poděkuje“ ;D ;D ;D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek