Když si pustíte zprávy, nahradil v tom smyslu konflikt Izraele a Palestiny ten ukrajinský? Informují media o Izraeli denně v každých zprávách? Informují nestranně nebo fandí jedné straně?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, aliendrone před 381 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že otázka je zbytečná. Informovala snad naše média v posledních dvaceti letech někdy o něčem nestranně?
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst
před 381 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podľa médií téma lebo Ukrajina sa dostáva na druhoradé miesto.
(prirodzene, okrem súčasnej progresívnej dočasnej vlády Slovenska,
u ktorej stále platí „lebo Ukrajina“). Prvé miesto dostal konflikt
Izrael/Hamas (nápadne pripomínajúci koniec 20-tych a 30-te roky v Nemecku)
pozmenený v násilnú likvidáciu pôvodných obyvateľov na území
Palestíny.
Quo vadis Izrael?
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Ametyst
před 381 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Poslední dobou nemám čas na tyhle věci, ale naprosto souhlasím s Drapem. O „nestrannosti“ či „vyváženosti“ zpravodajství (především toho NÁMI PLACENÉHO veřejnoprávního!) se NEDÁ MLUVIT. Přirozeně pokud slova nestrannost a vyváženost nově nenabyla nějaký pravdoláskařský liberální smysl (a já to nepostřehl). 😉 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
Média, kterýá sleduji, informují o všm podstatném, i o probíhajících konfliktech na Ukrajině a v Izraeli. Logicky je více zpráv z oblasti, kde je zrovna situace dynamičtější. Sledovaná média se snaží být nestranná, ale dost těžko mohou pomíjet, kdo je agresor a kdo se brání.
0 Nominace Nahlásit |
Zaznamenal jsem jistý konflikt mezi Izraelem a Palestinou, ale to je vše. Více mě to nezajímá a proč taky? V politice je sviňárna kam se člověk podívá. U nás i v zahraničí. Jako by toho u nás bylo málo. Každý máme své starosti, proč bych si měl přidělávat další. Omezuji tak i sledování zpráv, rozčilovat se nepotřebuji. Nepotřebuji půl hodiny sledovat, že někdo někde válčí. Všichni mají starosti o války, ale že nám sem lezou šmejdi ze Sýrie a dalších zemí je jim jedno. Přitom stačí to, co říkal už před léty tehdejší premiér Babiš, ohlídat vnější hranice EU. A potápět pirátským pašerákům lodě. Jak snadné. Nikoho to ale nezajímá, raději budou honit ty šmejdy ze státu do státu po Evropě a vyhazovat tak haldy peněz, ještě ke všemu s nejistým výsledkem.
0
před 380 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pepa25>>> Jestli to dobře chápu, tak Palestinci NESMÍ bojovat za svoji svobodu proti židovským okupantům? Co si to pak dovolují drzí Ukrajinci proti Rusům (a MY je v tom podporujeme)? 😉 😁 😁
Takže až Vietnamci vyhlásí SAPA v Praze za integrální součást Vietnamu, Češi táhněte do hajzlu, budeš fandit jim? Posílat tanky? A „humanitární pomoc“? 😮
alien: samozřejmě, že jsem „neřekl, že palestinci nesmí bojovat za svobodu“, ale nepřekvapuje mě, že se mi snažíš dát do úst, co jsem nenapsal … Poznámky o ukrajině a vienamcích jsou nesmyslné. Izrael reaguje na rozsáhlý teroristický útok. Zároveň je to součást dluhodobé války. Jedno i druhé je potřeba vzít do úvahy při hodnocení současné situace. Ale chápu, že pro někoho to může být dost složité, potřebuje černobílou pravdu …
Pepa25>>> CO je složitého na tom, že Izrael je VETŘELEC a OKUPANT? Ještě před 100 lety v Palestině bylo sotva několik židů. Po válce (přistěhovalectví) si mimo jiné TERORISMEM vynutili vlastní stát (JJ, žídé začali s terorismem MNOHEM DŘÍV, než Arabové!) a dnes dokonce OKUPUJÍ území JINÝCH ZEMÍ, která jim nepatří. 😕
To už bys rovnou bez dalšího mohl napsat, že Rusko a jeho činnost na Ukrajině „jen reakce na rozsáhlou ukrajinskou agresi“. A byl bys pravdě BLÍŽ. Ano, konflikt v Palestině má dlouhodobý charakter, ale nikoliv až tak dlouhodobý, aby se nedala vysledovat jeho příčina a pachatelé. 😐
Nefandím samopalláhům (nemám je prostě rád, jsou to líná netáhla), ale PRAVDU překrucovat NEBUDU! Za mě – čím více se tam vybijí, tím lépe pro nás!! 🙂
led: izraelsko-palestinský konflikt trvá v různé intenzitě 75 let: https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli%E2%80%93Palestinian_conflict Je zajímavé, že právě teď vám to začíná připomínat 20. a 30. léta v Německu. Proč? Psali to na webech, které čtete? Nebo ostřejší fáze konflitku (intifády nebo naopak budování židovských osad na palestinských územích) už jsou zapomenuty?
*Pepa25, vy ste povolaním „agent provokatér“, alebo je to len váš
koníček? *
Vaše opakované provokatívne pripomienky sú vrcholne nemiestne.
led: pokud považujete za nemístné poukazování na logické rozpory ve vaší odpovědi, je to jen váš problém. Stejně už z princiou na má otázky neodpovídáte, ale jak vidíte, mě to nevadí 😉
Pepa25, neposudzujte ma podľa svojich činov a skresleného myslenia.
Poznáte porekadlo: „Múdremu naznač, napovedz…“?
led>>> Ó létavice svůdně oblečená – to chce klid. Pepa25 jen plká, co musí plkat. Vtipné je, že poukazuje na „logické rozpory“ ve Vaší odpovědi a přitom je vesele ignoruje v té své. 😉 😁 😁
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |