Strasne spatne se mi uci, nevite o necem takovem, nebo jestli je tohle
dobré ???
Doplňuji:
zatim jsem na zs za rok pujdu na ucnak.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: lukas.lukas
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Pájo před 4730 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dobré to určitě není. Tyhle věci ti prakticky zvýší mozkovou aktivitu natolik, že se budeš dokonale soustředit, tím pádem vnímat a pamatovat si více informací. Toho jde docílit i přirozenějším způsobem, např. meditací. To ale vyžaduje dlouhodobé úsilí, takže jestli se chceš „naučit učení se“, tak
Vždycky existuje způsob, jak to do té hlavy dostat, a i když to zabere více času, je to lepší než brát nějaké učební drogy a potom bez nich neumět přemýšlet.
0 Nominace Nahlásit |
Dá se brát přechodně Piracetam Al (např. 800 mg půl tbl.), Geratam (např. 1200 mg půl tablety), Gingio (40 mg, tableta se dá také půlit)… Pokud jsi v zátěžové situaci…jinak to není nutné – měl by to také vědět alespoň jeden z tvých rodičů.
Bere se 1 až 2 tbl. denně (ráno a v poledne, nebo nejpozději cca do 18 hod.), pokud možno při jídle nebo bezprostředně po něm a zapíjí se sklenicí vody. Můžeš (s vědomím rodičů nebo lékaře) pro začatek vyzkoušet 1/2 tablety ráno a 1/2 tbl. okolo oběda). Platí k tomu ale poslední věta prvního odstavce.
Jinak se podívej, komu jsem dal palec… jejich odpovědi považuji také za
správné.
A abych odpoveděl přesněji. S DMAE – potravinovým doplňkem zkušenost
nemám. U potravinových doplňků není výrobcem garantována účinnost, na
to je třeba vždy myslet.
0 Nominace Nahlásit |
Nebral bych žádné prášky. Vše je to jen o koncentraci a soustředivosti a hlavně času.
0 Nominace Nahlásit |
Neber prášky. Pokud jsi na ZŠ, tak tě zcela chápu, ta mě také nikdy nebavila. Pokud jsi na střední, nebo na učňáku a opravdu ti to neleze do hlavy, tak je to většinou tím, že Tě to ani nebaví a nezajímá, ač se snažíš.. Skutečně sis vybral školu, která Tě baví?..
0 Nominace Nahlásit |
Proběhnout se, zasportovat, vypnout Pc a telku, vyvětrat, dost spát a
nenervovat se. Prostě žít víc v pohodě, udělat si úkoly dřív než tě
bude tlačit čas
Na základce prášky na učení je jen otravování mladého těla. Pokud si
teď zvykneš na chemické podpory, tak si zničíš celý život, protože při
každé větší zátěži budeš shánět nějaké bobule.
Jediný na tom vydělává výrobce a prodejce a proto tvrdí, že prášky jsou
nejlepší řešení když učení nejde.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek