V cizím prostředí ano.
Ale také jen někdy.
Třeba na dovolené to bývá 1. noc po náročné cestě a než se člověk
aklimatizuje.
0 Nominace Nahlásit |
V žádném případě. Lehnu a spím.
mám ještě jednu nohu na podlaze a už spím
0 Nominace Nahlásit |
Často. Převaluji se a spánek ne a ne přijít.
V poslední době mám problémy se spaním.Stačí mi i 4 hodiny.Probudím se v noci a „čumákuju“ dost dlouho než zase zaberu.
0 Nominace Nahlásit |
Když mám starosti, špatně usínám.
jinak ne, i když v cizím prostředí občas ano. Ale jen tu a tam.
0 Nominace Nahlásit |
Mám to třeba i v cizím prostředí, ale musím vybrat pouze jednu možnost – ale spíš, když je to velká místnost – když je malá a uzavřená, tak usnu i hned. Doma to záleží na tom, jaký byl den nebo co je zrovna aktuální. Nebo když celý den vyloženě nic nedělám a „relaxuju“, tak pak mám problém usnout. Člověk se přes den musí utahat, aby pak dobře spal =) To je docela i logické … i když někoho ukolébá i TV nebo hudba…
0 Nominace Nahlásit |
Zrovna včera jsem nemohla usnout.Pozvala jsem mamku na narozeniny,ale neodpověděla a ani mi nepopřála.Nemluví se mnou kvůli hovadině.Je neskutečně tvrdohlavá,nikoho jiného takového neznám. Už jsem si svým způsobem na to zvykla,ale včera mě to sebralo a usnout mi nešlo.Ráno ale bylo opět dobře…:-)
0 Nominace Nahlásit |
Jsem nespavec odjakživa. I když mám volnoa mohla bych se vyspat, jsem ve čtyři, o půl páté vzhůru. Mám za to, že lépe než v noci se vyspím po noční, to přespím v jednom kuse někdy i 4 hodiny.
0 Nominace Nahlásit |
Někdy mi pomůže uklidňující čaj, meduňka, máta, jindy ani to nezabírá a tak se prostě osvědčí knížka do půl druhé do rána.. Pak už to jde lépe =)
0 Nominace Nahlásit |
Narozdil od me zeny, ktera zabere v radu vterin. To mi muze vzit cert.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |