Od 17. 9. se objeví v obchodě obří gumoví medvídci
Největší méďové z největších!
Kdo by nebral 12 600 kalorií v jednom žvýkacím medvídku. Váží okolo dvou kil a je to větší brácha medvídka, kterého si koupíte v balení JOJO anebo HARRIBO, lépe řečeno je to mega brácha! A to bez nadsázky!
Je totiž 1400 krát větší, než „mládě“ méďa. Ve skutečnosti je
to největší gumový medvídek na světě! Ale to určitě poznáte už
z fotek na
http://www.toptoys.cz/obri-gumovi-medvidci
A co až ho budete mít v ruce! Je to pecka, jaká nemá u nás obdoby!
Každopádně popravdě řečeno, si myslíme, že jeden člověk ho
nedokáže sám spořádat, takže pozvěte kamarády a sousedy na
gumovou párty, nebo na medvědí hody.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? panenka, anonym, vagra, rynek878, kapka, elektrikář, Gwen, anonym před 5163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
když pominu to, z čeho se to vyrábí tak je mám ráda… viz: http://i3.photobucket.com/albums/y59/aehce/Zi_Lurbs_Gummy_Bears_by_azuzephre.jpg
0 Nominace Nahlásit |
mám je ráda, ale nesním jich moc. To by mě boleli zoubky. Ale myslim, že jako dárek to musí být úžasné.
0 Nominace Nahlásit |
Mám moc ráda tyto bonbony, nechutnají mi ale kyselí, mám moc ráda i ty nabobtnalí
0 Nominace Nahlásit |
Ale docela jo. A víte z čeho se vyrábí? To je jen pro otrlé. A jeden balíček obsahuje 70 kostek cukru, tak bacha na tloustnutí.
0 Nominace Nahlásit |
Lékaři doporučují sníst několik želatinových medvídků denně. Želatinu potřebujeme na zlepšení pleti, posílení růstu vlasů a zpevnění nehtů, kterým želatina pomáhá proti lámavosti. Všimněte si mimo jiné, jak se vám zlepší vlasy a nehty, budete-li brát léky na klouby (resp. potravní doplňky typu Condrosulf, GS Condro atd.).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |