Ja ne jednou sem tam byl kupovat postel a do roka sem musel kupovat novou. Kdybich dal na radu manzelky a sel jsem radci jinam. Mimochodem tohle je ucet moji manzelky.
Zajímavá 0 před 2805 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Netuším, proč bych měl mít rád „obchod“…
Ale některé věci tam rád kupuju, to jo.
😉
BTW – do roka?? – a co reklamace?? – nebo jste v té posteli tak moc
řádili??
😉
0 Nominace Nahlásit |
Citový vztah k němu, ani k jinému obchodu nemám. Kupuju si tam pouze rámy na fotky.
0 Nominace Nahlásit |
Mám. Nikdy jsem tam nebyl, nic jsem tam nekupoval, tak neni důvod, abych ho neměl rád.
0 Nominace Nahlásit |
V životě jsem si tam nic nekoupil, bez ohledu na kvalitu a cenu. Jejich nábytek mi připadá strohý a působí lacině. Takový styl prostě nemám rád.
0 Nominace Nahlásit |
Mít rád obchod? Nějakého člověka ano, ale proč obchod?
A … nábytek tam nekupujem, spoustu menších potřebností a
doplňků často.
0 Nominace Nahlásit |
Není to můj styl nábytku, ale koupila jsem tam jiné drobnosti do bytu, takže zatratit to úplně nemůžu.
0 Nominace Nahlásit |
Také se nedá říct že bych zrovna nějakej obchod musel milovat. Ale my jsme si tam vybrali a řekl bych že dobře. Kuchyně (vzor antik, už neprodávají) nám drží dosud a i s troubou, varnou deskou a digestoří za cenu o pár desítek tisíc nižší, než nám „udělali cenu“ u konkurence jen za „dřevo“ (no k troubě a digestoři mám jisté výhrady, ale nejsem si jist, jestli v podobné cenové relaci je na trhu něco výrazně kvalitnějšího)
Jídelní stůl – lepený dub nebo buk nejsem si jist, nohy a rám z masivu – paráda.
Židle – no,… jsou židle 😉
Batoh – po několika letech denního nošení jsem si koupil druhý. Předchozí batohy jiných značek u mně vydrželi max. rok. (nešetřím je)
Skříně v ložnici (PAX)… no, mohli by být pevnější. Ale třeba jsem se bál jak budem muset furt umývat ty bílé posuvné dveře a ani po sedmi letech na nich není nic vidět, stačí občas otřít od prachu.
Takže pro mně je IKEA (v rámci jejich sortimentu) spíše dobrá značka.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, gecco
před 2805 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… zas tak špatnej nejni, a co mně se týče, tak si nemuhu stěžovat, ale rád? rád mám pivo …
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |