Když někam přijdete,třeba do restaurace,do práce, domů, na
návštěvu,vede vaše cesta nejdříve k umyvadlu,aby jste si umyli ruce?
Doplňuji:
Teda,to koukám a kde se tedy pak berou nemoci nemytých rukou…vždyť si je
všichni mejeme,tak jak je to možné. Hm,nebo si je mejou jen ti co chodí na
odpovědi?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, aramah, BIGFOOT před 5170 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já si je myju pravidělně cca každou pul hodinku..pracuji na úřadu
práce a občas příjdu do styku s ne moc čistotnými lidmi..a jejich
dokumenty jsou kolikrát jak vytažené ze záchodu..doma je to také zvykem si
mýt ruce velmi často..
Doplňuji:
vlhčené ubrousky také používám jsou vyborné a voňavé:) nejlpší jsou
ty pro miminka:)
Upravil/a: lilibou
0 Nominace Nahlásit |
Myji si je vždy, když příjdu z venku, v práci také často, protože jsem ve styku s penězmi. Nemám ráda ulepené ruce, proto nosím v kabelce vlhké ubrousky, jedno balení mám stále i v autě.
0 Nominace Nahlásit |
Myji si je často,jak přijdu domů z práce,z MHD,z nákupu atd.protože se bojím infekce.Když člověk onemocní,tak to je špatný – přijde o peníze a nemůže ani skočit na pivko.:-D
0 Nominace Nahlásit |
Kropitko to je samozřejmé v dnešní době.Mám stále u sebe kapesníčky,jsou navlhčené a voňavé utírám si i vozík v supermarketu.Dokonce jedna má dlouholetá přítelkyně říká že to přeháním.Ale já si myslím že neďelám nic víc než každý jiný člověk.
0 Nominace Nahlásit |
Já si ruce myji podle potřeby a mám vždy poruce dětské ubrousky a i dětem během dne několikrát ruce otírám.Přiznám se,že když přijdu do restaurace,tak si ruce hned umýt nejdu,ale je pravda,že mě nenapadá co bych v restauraci jedla rukama.V práci se doslova koupeme v desinfekci,protože když přijdeme od paceienta,nebo manipulujeme s biologickým materiálem,tak se musíme omýt steriliem.K operačnímu stolku se drbeme několik minut.
0 Nominace Nahlásit |
Ruce si pravidelně myji, jen když příjdu domů. Jinak to flákám (určitě to neřeším při příchodu resraurace, na návštěvu, do práce).
Ale mnohem přísnější jsem na svoji dceru, kde se chovám téměř jako úchyl, který ji buzeruje při každém dotyku ruky s něčím špinavým (podlaha, dětské hřiště atd.
A pokud si z mého magorského přístupu zapamatuje do života alespoň polovičku, bude to jen fajn 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ruce a mýt? Proč? To je pověra,rozšiřovaná výrobci mýdel,aby měli
větší tržby.
Naši předci si ruce nemyli a také byli štastní.
Kromě toho – každý správný chlapák má být cítit.....však víte.
Jsem chlapovitý chlap.
0 Nominace Nahlásit |
Já si je myju mýdlem před jídlem a před jeho přípravou, když jsem byla toaletě a taky po příchodu z práce / z venku / z nákupu.. Když jsem byla „na malou“ doma, pouze vodou..
0 Nominace Nahlásit |
Kropítko,já a celá moje rodina si umýváme ruce opravdu dost často a " umýváme si i ksicht",ale to je už sranda aby řeč nestála.BIGFOOT
0 Nominace Nahlásit |
Krom jídla, je to jediná činnost,kterou dělám pravidelně.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na ruce jsem docela nervák.Umývám si je poměrně často,protože mám pocit,že jsou pořád špinavé.Dělám s penězama a ty jsou sakra špinavé.Samozřejmě je to dle možností.Když vylezu s auta,když vlezu do auta atd.Prostě mi všechno připadne dolepený a zašpiněný.Ale nemám takovou tu poruchu,že bych si je musela nutkavě umývat.Jen je mám ráda čisté.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak já ani moje děti,to nijak nepřeháníme,musím zaklepat…jsme zdraví,až na tu hlavu,ale to s tím asi nesouvisí.
Kropítko, já si myju ruce po toaletě, po úklidu, před jídlem, když přijdu z venku, obzvláště po MHD a návštěvě různých institucí, úřadů moje první cesta je k umyvadlu… některé kliky… bléé…Snad jsem na nic nezapomněla.
Je spousta školáků a ne všichni si mejou ruce.A co bezdomáči a dalších x lidí kteří nevědí co je čistota.Buďme rádi že víme že ne všichni jsou prasata.
V restauraci si jdu hned po příchodu umýt ruce na WC. Jinak – kam přijdu, snažím se vždy jít do koupelny.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |