Jako nejvíce ohrožený občan vůči kovídku, jsem dostal nápad. Bydlím v penzionu pro důchodce, kde je celkem dlouhá chodba. Kdyby se to u nás rozšířilo ještě před vakcínou, tak bychom všichni na tu chodbu vyšli a chodili dokola. Přitom bychom se zdravili tak dlouho, až bychom se uzdravili. Prý to tak funguje v ÚVN Praha.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? paul1, aliendrone před 1489 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No já to vidím přímo v barvách! VÍM PŘESNĚ o co ti jde! Stačí trocha šedo-zeleno zákalového šermu francouzkou holí, následuje zaseknutí chodítek v protipohybu a hnedle je z toho „valná hromada“. To by v tom byl čert, aby sis v takovém zmatku nepřišel na svý, že jo? I ty jeden erotochlíváku! ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Spíš bych sázel na to, že s covidem máš šanci dožít se dle statistik vyššího věku, než bez covidu.
0 Nominace Nahlásit |
Před chvílí mi přišlo emailem parte, takže už znám osobně prvního člověka, co na zápal plic s covidem zemřel ☹ Bylo mu 87.
alien: no, s nějakou babičkou bych si to možná užil, ale je to moc nebezpečné. Jeden vtipálek se rukou proplížil až k bombarďákům a pak řekl „apríl!“ Na policii pak bába řekla: " tak jsem ho zabila, hajzla"
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |