Když jdeme s kamaradkou ze školy pořád se otáčí dozadu kdykoli někdo projde zvlášť když jde okolo nějaký kluk a když se jí zeptám jestli se jí náhodou nějaký kluk líbí nebo ji naznacim ze se nějak moc otáčí dozadu začne to až moc podezřele zapírat proto bych chtěla poprosit o radu jak poznám který kluk se jí líbí mám totiž o ni strach dříve se kamaradila se dvěma klukama kvůli kterým si dělala hrozne starosti prosim pomozte mi je to skoro jako moje sestra
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3676 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Holky, pozvěte se k sobě a večer nad tuplákem Kofoly a brambůrkama si popovídejte a svěřte se navzájem se vším. Tak se to dělá.
0 Nominace Nahlásit |
Považuješ-li se za dobrou kamarádku, měla by ses podle toho chovat.
Měla bys svou kamarádku brát se vším všudy, měla bys chápat, že se
nechce se vším svěřovat, a neměla bys vyzvídat.
Jak by se ti líbilo, kdyby z tebe kamarádka tahala
odpovědi na otázky/témata, o kterých nechceš mluvit?
Obě dvě – ty i tvá kamarádka – máte právo na soukromí.
A obě dvě byste to měly respektovat.
0 Nominace Nahlásit |
To ji chceš nařizovat, kam se má otáčet, nebo se tě ptát na koho se smí podívat ? Toto opravdová kamarádka nevyžaduje.
0 Nominace Nahlásit |
Dej jí trochu čas a časem se ti přizná co se jí honí hlavou. Hlavně ji dokaž, že ti může opravdu věřit a nezavrhneš ji potom co ti řekne, ale budeš stát při ní bez ohledu na to co ti řekne. A hlavně bys neměla mít nějaký výbuch smíchu nebo pohled co říká ,,To si děláš srandu!!!", až by ti to řekla.
0
před 3676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |