jirka F

Může se mně něco stát, když jsem si zapomněl dát na nádraží kakaový nápoj bez cukru, ale dal jsem si ho s cukrem?

Cukr přece škodí.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 1 dnem Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Odpoveď byla označena jako užitečná

Problémy by z toho mohly nastat, až si dáš takový kakaový nápoj padesátkrát za den a hodně po sobě jdoucích dní

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Jirko, skodlivy je tabak, alkohol, cukr, drogy, tuky – dalo by se toho vyjmenovat spousta. Ale pokud si das jednou oslazenou kavu, tak se vubec nic nedeje! Muzes si k ni dat i zakusek. A pokud nemas zrovna cukrovku, tak nemusis mit ani spatne svedomi.
Daleko horsi nez oslazena kava je lahev CocaColy nebo nejaky energeticky napoj. Proto: muzes vsechno, ale s mirou!! Klidne si dej i cokoladu na uklidneni!!

0 Nominace Nahlásit

zjentek

V noci přijde strašáček Bezcukráček a tak tě za to vybřinká, že pak budeš potřebovat i zoubkovou vílu, bo budeš mít hodně co pod polštář!

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Tonda Káňa

Ty si fakt nepoučitelný…

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Syd

Pokud máš cukrovku, tak ano.

da ny

PŘEDČASNĚUZAMČENÁ OTÁZKA!
Jen orpto, že se ti odpověď líbí…
U tebe nejde o nějaký prohřešek s trochou, neškodného cukru.
JAKO EPILEPTIK, BYS MĚL VĚDĚT, ŽE KAKAO, PRO TEBE VHODNÉ NENÍ.
To z automatu, ale stejně nebude, žádná síla a kvalita. 😉

„ituální dávka kakaa (28 g a více) se nedoporučuje osobám, které užívají antidepresiva (kakao obsahuje inhibitory MAO). Osobám se závažným onemocněním srdce, s velmi vysokým krevním tlakem nebo epileptikům. Poraďte se, prosím, se svým lékařem, pokud v některém z těchto případů uvažujete o užití rituálních dávek kakaa.“
zdroj, např.:
https://www.ka­kaoprodusi.cz/kon­traindikace-kdy-kakao-radeji-vynechat

jirka F

Není vhodné? Já myslel že tyhle mýty už se nepoužívají.

Filip84

Buď klidný, maximálně tě to zmorduje, což tady fakt ničemu vadit nebude – chybět nebudeš! 😅

Dej si kakaový nápoj s úplně nejvíc cukru 50× denně, nebo i 100× za den, nebude to, opravdu, žádný problém! 😈😎

jirka F

Tonda Káňa a co jsem udělal špatně to se nesmím normálně zeptat.

Tonda Káňa

Smíš, ale kdyžvse ptáš na kraviny jako malý dítě, tak se pak nediv, že tě pak Filip84 pořád šikanuje. Jako není to důvod k šikaně, ale ten idiot to jako důvod bere…

Nový příspěvek