Mám zdravé ruce i nohy, dobrý zrak, výborný sluch a intelekt v normě. Také bych se na silnici nechoval jako prase/pirát silnic.
Kromě toho jsem podle sebe dobrý účastník silničního provozu. Nechodím na červenou a skoro vždy využívám přechod pro chodce. Jsem dokonce tak ohleduplný, že dávám někdy i přednost řidičům na přechodě pro chodce pokynutím ruky.
Zajímavá 0 před 3 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jiná odpověď
Pokud by ses choval jako tady, tak ne. Nic neumíš, ničemu nerozumíš, na každou kravinu se ptáš, takže vlastně nemáš svůj názor. Takto se prezentuješ. Svým chováním bys akorát tak provokoval, že bys brzy dostal od někoho po hubě.
Upravil/a: elkon
0 Nominace Nahlásit |
zvládl bys pouze test z teorie
Při jízdách by musel zasáhnout učitel. Protože bys ses mohl zabít.
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
ne
Psal jsi, že tě párkrát málem přejelo auto na přechodu… Jsi pak opravdu dobry účastním provozu? Nornálním lidem se tohle nestává
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Nevime, ale hlavne uz s tim zacni!!
Otazka je, kde vezmes na auto a kam budes cestovat?
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Tu teoretickou část by ses naučil, snad. Ale tady píšeš, že se na přechodu chováš ohleduplně a přitom jsi měl dotazy na téma, že jsi měl na přechodu potíže. No a v autě je to horší, tam musíš rychle reagovat,. Podle mne ne, nebo by to bylo zbytečné, nebyl bys dobrý řidič.
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Možná ano. Ale podle Tvých dotazů tady odhaduju:
Možná se mýlím, jde jen o odhad na základě Tvých příspěvků zde, ale já se domnívám, že bude lepší, když zůstaneš klientem hromadné dopravy.
0 Nominace Nahlásit |
ne
Pacienti s hlavou, těžcí hlavouni, hlavatí, na hlavu, honorace nevídaná, VIP hvězdná pěchota:
Ptáš se tady na to pořád dokolečka dokola. A ne, vůbec, jedno nebo druhé.
Nemusíš se ptát na každou koninu zvlášť! 🙄🤪
0
před 1 dnem
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek