Určitě.
Btw otázka je tu minimálně podeváté http://www.odpovedi.cz/otazky/nova?question=v%C4%9B%C5%99%C3%ADte+na+duchy&categoryId=124
0 Nominace Nahlásit |
Nebudu vtipná…Nemyslím.Ale moc si s tím nezahrávám,přestože se považuji za pragmatickou osobu,musím přiznat- nerada,že jsou některé jevy-příhody,které tomu odporují ..:D
0 Nominace Nahlásit |
Ducha nevnímám jako strašidlo, jde podle mne o jistou přetrvávající energii zemřelého člověka nebo jak to nejlépe nazvat. Jsem sice ateistka, zapálené pánbíčkáře ráda nemám, ale své zkušenosti popřít nemohu. Od určité doby a jistých nezvratitelných faktů, které jsem zažila na vlastní kůži, mám pocit, že „něco“ mezi nebem a zemí skutečně je.
3Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, Ar, Kamionacka09
před 4532 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám stejný názor jako Damiana, že jde o jistou přetrvávající energii zemřelého člověka, těžko to vysvětlovat lidem, kteří nic takového neprožili na vlastní kůži. Mám prostě i dojem, že blízcí zemřelí, kterým na někom živým blízkým záleželo, tak jejich energie přetrvává a chrání živoucího člověka až do doby, až si člověk něco závažného ve svém životě vyřeší, až vyřeší nějaký velký problém, který ho trápí, pak energie „odejde“ a možná se zhmotní do jiného těla a způsobu života. Je to těžké na pragmatické chápání reality, je třeba si o takovýchto věcech číst v knihách a polemizovat o nich s lidmi majícími podobné názory
3Kdo udělil odpovědi palec? Ar, Damiana, Kamionacka09
před 4532 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já občas nějakýho vypustím, ale nerozmlouvám s ním. 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? Mrs.problem, quentos
před 4532 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vím, že existují andělé a démoni. S nimi mám zkušenosti a je třeba být opatrný. Na nějaké potlné duchy zemřelých nevěřím.
0
před 4531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4603 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |