V mobilu mám aplikaci rádio, dále video ve foťáku a také mám hlasitý
odposlech. Proč to říkám? Protože pokud někomu zavolám a stisknu hlasitý
odposlech, normálně se ozývá hlas z reproduktoru a ne z malého
„ušního“ sluchátka. Prostě to slyším.
Pokud však spustím video soubor nebo to rádio, reproduktor je potichu a nikde
jsem nenašel nějaké další nastavení hlasitosti. Vše mám hlasitě. Pokud
však zapojím do mobilu sluchátka 3,5 jack, tak video i rádio normálně
hraje, ale jen ve sluchátkách.
Kde může být problém?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, gecco před 2767 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já myslím, že žádný problém není, pokud tomu dobře rozumím. Na hlasitý odposlech se dá přepnout všechno – hovory, uložené audio atd. Jakmile ale do vstupu jack vrazíš sluchátka, automaticky jde zvuk jenom do nich. Tak je to u všech audio zařízení, vč. TV, zesilovačů apod. Buď chceš aby zvuk slyšelo tvoje okolí, nebo jenom tvoje uši. To je smysl sluchátek.
1Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek
před 2767 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tvá otázka je trochu nejasná. Co s tím má co dělat video ve foťáku? Ale jinak. Pokud telefonuješ, případně si přehráváš MP3 z mobilu, nebo pouštíš videa z paměti nebo SD karty v mobilu, tak je možno toto většinou poslouchat na reproduktor-vestavěné hens free. Pokud ale chceš poslouchat rádio, tak většina mobilů potřebuje jako anténu připojená sluchátka (nebo jsou samostatné anténky). A když je připojíš, tak odpojíš většinou repro konektorem sluchátek, jak píše Kepler a rádio slyšíš pouze ze sluchátek. Já to takhle mám aspoň na Aceru Liquid Z410 a na ZTE. Nevím, snad Ti to pomůže.
0
před 2766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kepler-nene, prostě reproduktor jde jen na hlasitý odposlech hovoru, ale třeba na video bez sluchátek nejde. Když dám sluchátka tak v nich je zvuk slyšet, ale reproduktor ne.