Obvykle používám camembert, je skoro stejně dobrý, ale podstatně levnější. Dávám feferonky, česnek, grilovací koření, mletý pepř, bobkový list, nové koření a vše zaliju slunečnicovým nebo olivovým olejem. Posledně jsem ještě přidal dušené lesní houby. Nemělo to chybu!
0 Nominace Nahlásit |
Nenakládám.
Svá střeva zrajícími a plísňovými sýry už nezatěžuji :) Jen párkrát
do roka a pak dávám přednost nakrájenému na chlebu s máslem nebo
pečeném v troubě.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |