Zaměstnavatel nás všechny podezírá a vyhrožuje.Ale moje otázka zní-proč taková kontrola dopadla pro zaměstnavatele dobře i když výplaty většinou nesedí u žádného zaměstnance ? Nejsou ty inspektoráty náhodou jenom takový ty darmožrouti,kteří jsou placený vlastně z našich daní,ale v ničem vám nepomůžou.Kde se tedy máme domoct peněz o které nás zaměstnavatel protizákonně obral a ani IP nepomůže?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Miroslavst, iceT před 5025 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Před rokem jsem byla na brigádě mýt v restauraci nádobí.Vdoucí slíbila peníze, smlouvu atd., ale nic z toho nedodržela, tak jsem po třech měsících odešla. Poslední výplatu hodně zkrátila a jen se mi vysmála, že z ní už nic nevyrazím. Podala jsem stížnost na IP a do 14ti dnů mi přišlo písemně, že bylo vše ok, že se paní vedoucí nedopustila žádných přestupků. Pzději jsem se od bývalých kolegyň dozvěděla, že tam přišly dvě z úřadu, paní vedoucí se jen rozplývala a bylo to samé …ahoj, jak se máš, dlouho jsem tě neviděla a podávala se kává, dortík, saláty a něco k jídlu a pití. Prostě má všude na úřadech známé a proto ji všechno projde a já si připadala trapně. V dnešní době se zpravedlnosti nedočkáte.
0 Nominace Nahlásit |
Možná má zaměstnavatel 2 výplatní pásky. Jednu u sebe s částkami, které sedí a jednu dá Vám, kde částky nesedí.
0 Nominace Nahlásit |
1/Pokuste se ověřit pravdivost informací, že kontrola dopadla dobře.
2/nejde o nedorozumnění (nesprávné pochopení) výkladu dokumentů?
3/obraťte se na právní poradnu/soud
hezký den
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek