Motorističtí novináři, ani veřejnost jistě odborníky nejsou, takže se marně ptám, k čemu by mi takové hodnocení mohlo posloužit. Připomíná mi to Miss World, takže je to k ničemu.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, marci1 před 1782 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Novináře specializující se na auto-moto můžeme považovat za odborníky. Přece nečekáš, že budou o vítězi rozhodovat konstruktéři, ti by se ti vykašlali na posuzování toho jak auto vypadá a nimrali by se jen v technických detailech a motoru, to by bylo průměrnému čtenáři/spotřebiteli asi dost vzdálené. Čtenář chce prostě jen vidět naleštěný bourák a technické detaily přelétnout jen velmi zběžně, zapamatovat si z nich jen cenu, objem válců a počet koní 🙂
Ano je to jako s tou soutěží Miss, nejde zrovna o to jít moc pod povrch, hlavně že náhodný kolemčtoucí řekne WOW.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Já bych teda novináře za odborníky na auta nepovažoval. Jsou to jenom lépe informovaní laikové. Odborník by třeba řekl: ten a ten motor používaný v jiných a předchozích modelech má ty a ty nectnosti nebo špatnou konstrukci. Je pravda, že normální motorista se v detailech tolik nehrabe (a za pár let zapláče), ale jsou i takoví, kteří dávají důraz právě na použitou techniku a technologii.