Kdekoliv, kde narazím, tam to vezmu, když je potřeba, ale nejraději sedím doma a surfuju po netu, zrovna v tomto počasí nesnáším chození z obchodu do obchodu, v bundách, zpocená, pak vylezu ven, je mi zima a tohle pořád dokola….
0
před 3649 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem na tom stejně jako Luděnka, postupem času jsem zjistila, že po netu je to mnohem pohodlnější a smluvní podmínky už jsou taky mnohem volnější, takže objednávám online nejvíce teda na dupydup.cz, ale když je něco někde jinde tak i tam :)
0
před 3630 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem teď kupovala neteři oblečení na netu. Je to takové to s vtipným potiskem. Moc se mi to líbilo, ale to je spíš jako dárek. Každopádně jsem z toho měla radost jako malá :D naštěstí se to rodičům taky líbilo :)
0
před 3622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oblečení pro děti jedině tady http://www.pinkorblue.cz/Moda/ :)
0
před 3622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tressi, mohla bych se zeptat, kde jste nakupovala? Napadlo mě to koupit jako dárek, ale nikde nic takového neviděla. Takže můj nápad docela ztroskotal :( Navíc už mi docházejí nápady, co pořád kupovat, máme v rodině docela dost dětiček a nerada kupuji stále to stejné…
0
před 3621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem taky letos nakupovala už jen po netu, protože je to mnohem pohodlnější a oblečení se případně podědí na menší děti :D
0
před 3619 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím, manželka si hodně pochvaluje oblečení z bio bavlny, které objednává z https://www.tamaiti.cz/ . Už když byla těhotná, tak hrozně řešila, kde a jaké oblečení bude kupovat. Mně to nepřijde zas tak důležité, ale já se v tom nevyznám, tak jí do toho nechci mluvit. Hlavně když je spokojená a pak jsme spokojení všichni 😁 .
Ahoj, u nás byl problém vždy s bodyčkama… Zkoušela jsem koupit v levných obchodech, to byla tragedie. Pak značkový, to mi nesedla kvalita za tu cenu. A na doporučení kámošky jsem zkusila biobavlněné i merino rostoucí bodýčka od crawler-shop. Mají vydržet 3 velikosti, mají prodlužovák mezi nohy. Materiál vypadá fakt kvalitně a ušití taky. Super, jsem konečně spokojená.
Joooo, to mi ani nemluv… Levná bodyčka jakože vůbec nekupovat a u těch dražší prostě koukat na materiál a jeho kvalitu. Jinak jsou to vyhozené peníze.
Je to tak. Taky jsem se už několikrát spálila. Raději koupím méně oblečení, ale kvalitního. Protože jen tak mám jistotu, že opravdu vydrží a budou k něčemu. Oblíbila jsem si merino vlnu, a tu mohu jen doporučit.
Jeee, to mi teda mluvíš z duše :) Já mám stejný názor. Kde merino oblečení pro děti kupuješ?
Ahoj crawler-shop znám, ale přiznám se teda, že mám starší děti. Ale kámoška má mimi a na kvalitu bodyček si stěžuje, tak jsem si právě říkala, že bych jí k vánocům dala nějaká kvalitní body pro mimi. Takže tady mají kvalitní? A to opravdu vydrží 3 velikosti? :)
Já jsem tento shop teda neznala a docela mě to mrzí, protože co jsem se tam koukala, tak mají věci z merino vlny, která je úžasná sama o sobě a pro děti teda opravdu hodně. Máš od nich zkušenost s tou ninja kuklou?
Jojo, tak merino vlna, to je sázka na jistotu kvality. Taky tam nakupuju díky tomu, že vím, že tam koupím opravdu kvalitu.
Máš zkušenosti s kuklou z merino vlny? Na tom crawler-shop.cz je mají. Tak bych ráda věděla, jak jste s ní spokojeny.
Kupovala jsem ji právě na tom crawler-shop a musím říct, že je skvělá. Je z velmi kvalitního materiálu a perfetkně drží. Na zimu ideální.
Příspěvek smazán administrátorem.
ZoneVerita: a ty jsi tam kupovala i třeba nějaké hry? Konkrétně třeba tuto? http://www.dupydup.cz/hry/kouzelnicka-sada-75-kouzel/
Fatnassia: Jeee, tak to nééé, to já tam kupovala jen oblečení pro malé děti, hry nakupujeme v obchodě :)
No tak to nic, to mně oblečení tolik nenadchlo jako ta hra, kluk je totiž do kouzel celý pryč a k narozkám by ho to určitě potěšilo.
Korálnatka, já jsem nakupovala přes internet pokud chcete přímo webky tak www.cool-baby.cz, mají tam docela velký výber a samé úžasné věcičky :) Jako dárek si myslím, že je to výborná volba. Potřebná věc, ale přesto uděláná originálním způsobem :)
Děkuji, už jsem se dívala a je to přesně to, co jsem hledala. Tak ještě jednou děkuji za tip :) jsem hrozně ráda, že nemusím vymýšlet nic nového, protože s nápady mám docela krizi…
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |