Když jím některou okurku setou/hadovku, tak mám na jazyku takový drsný
pocit, u jiné okurky seté/hadovky ne, co působí ten pocit a je to
nevhodné? Teď jsem zrovna vyhodil jednu, protože vnitřek okurky byl takový
dost bílý, malinko barevně podobný jako cuketa, jiné okurky jsou uvnitř
více zelené až do průhledna. tak nevím proč to tak je že to dělá ten
drsný pocit a jestli je to nezdravé. Přišlo mi, že když jsem snědl asi
čtvrtinu té drsné okurky, tak moje tělo mělo tendenci k otoku, jako kdyby
se mi zesílily alergické reakce.
–
už zase, tato okurka byla zlevněná, nebyla tmavě zelená, spíše světle
až malinko do žluta. Jako kdyby nebyla zralá snad? Když se to rozkrojí, tak
na okrajích z té slupky hned jdou nějaké krůpěje (vody?) velmi drsné na
jazyku, je v nezralých okurkách nějaká šťáva která to působí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3475 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžete být alergický,vznikají vám zažívací potíže, třeba vám vyhovuje jen určitý typ zeleniny.
Nebo problémy mohou souviset s pěstováním a skladováním okurek. Je rozdíl mezi čerstvě utrženou okurkou na zahradě a skladovanou v marketech.
Našla jsem vám článek – „Co dělat, když vám zelenina působí zdravotní potíže“
http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/co-delat-kdyz-vam-zelenina-pusobi-zdravotni-potize
Mám pocit, že jste se už jednou ptal. Pokud máte po konzumaci okurky
problémy, tak ji vynechte. Okurka nemusí svědčit např. vašemu žlučníku,
střevům. Osobně bych již okurku nejedla, také syrovou nejím kvůli
žlučníku. Miluji kvašáky, dávám je do sklenic.
Asi před týdnem jsem dojedla poslední sklenici. Přírodní kvašená
zelenina prospívá zdraví.
0 Nominace Nahlásit |
Bylo by asi i třeba vědět, na co jsi alergický, zda na okurku či i jiné potraviny. Objednej se na alergologii, tam ti napíchají do předloktí 7 injekcí (vůbec necítíš žádnou bolest) a po výsledcích ti řeknou, na jaké potraviny jsi alergický.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek