Dobrý den, chci zeptat ohledně propichování uší. Když jsem byla malá
rodiče mi nechali píchnout uši (do každého ucha jednu dírku). A je bych
chtěl do jejdnoho ucha ještě jednu kousek vedle. A chtěla bych se zeptat
kde se to dělá? A co víc bolí jestli propichování nebo
nastřelování?..
Doplňuji:
Myslíte, že bych si tu jednu dírku mohla nechat nastřelit u mé
„dětské“ doktorky, když je mi už 13?..Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4759 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odborně to provádí dětští lékaři. Jinak to lze i v různých tetovacích a úpodobných salonech
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že to bolí stejně, ale nastřelení bude si rychlejší.
Stejně jde víc o to, kdo tudíž jak to dělá.
0 Nominace Nahlásit |
Zkusit to můžeš. Uvidíš, co ti řekne. Třeba také bude chtít, aby u toho byl někdo z rodičů.
0 Nominace Nahlásit |
U nás ve městě nastřelují náušnice prakticky v každém zlatnictví, stojí to od 80 do 120 Kč i s náušnicí (obyčejná pecka s kamínkem, většinou je velký výběr :)). Nechala jsem si nastřelovat druhou i třetí náušnici, druhá skoro vůbec nebolí, třetí už trošku ano, ale není o nic co se nedá vydržet. Myslím si, že nastřelení je lepší, vyjde asi levněji a hygiena je srovnatelná s tou v ordinaci (ucho ti potřou desinfekcí, náušnice je sterilně zabalená). Taky myslím, že nastřelení míň bolí, prostě to štípne a můžeš jít, doktorka to nejdřív propíchne jehlou a do dírky pak prostrkává náušnici, aspoň mi to tak popisovala kamarádka.
Jinak mě tenkrát bylo 13 nebo 14 a nikdo se mě na věk neptal; předpokládám, že u Tebe doma o tom vědí, nemyslím, že by rodičům měla vadit taková maličkost.
0 Nominace Nahlásit |
Nástřel provádí kosmetické salony -cca 100 Kč – záleží na salonu. Prostřelení nebolí, pak to trošku štípe asi 3 dny -ale záleží na člověku – doporučuje se na straně nespát a promašťovat nějakým krémem (poradí při nástřelu)
0
před 4759 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobne mam 13 direk v osich- z mych divocejsich let, pichali mi to holky injekci, na intru- nektere jsem si pichala sama. Takhle to delala vetsina z nas. Dole u lalucku netekla ani skoro krev a jen to stiplo, ve chrupavce se to hojilo treba i pul roku. Lepsi se si zajit k odbornikovi- doktor, klenotnictvi, studio a hlavne to cistit
0
před 4753 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |