Nepiji.
Co je a není pravda o Cole je ve zdroji.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
Originální Coca-Cola neobsahuje náhradní sladidlo aspartam, ani konzervant benzoan sodný. To se přidává jedině do těch nápojů, které se ji snaží nahradit nebo edice „Light“, „Zero“ a podobně. Kyselina fosforečná je velice důležitá kyselina, vždyť je to jeden ze základních stavebních kamenů DNA! A cukr je rovněž důležitý, ale samozřejmě se to s ním nesmí přehánět. Na břichabol je výborná, my ji teda nekupujem, ani ji moc nepiju, protože je to na mě moc sladký…
0 Nominace Nahlásit |
Zásadně ne. Nejen že obsahuje kyselinu fosforečnou, která vyplavuje vápník z těla, ale také benzoan sodný, který má tendenci poškozovat DNA. A to už nemluvím o cukru, kofeinu, případně aspartamu ( škodlivé sladidlo ). Když vidím děti, které si kupují coca-colu, tak mi to nedělá moc dobře ( rostou a potřebují vápník k růstu a pevnosti kostí ). Trenéři dětí, které sportují, jim zakazují pít coca-colu, ale rodiče jim ji bohužel kupují. ☹
0 Nominace Nahlásit |
K videu – Coca Cola obsahuje kyselinu fosforečnou, není tedy vyloučeno, že bude se rzí reagovat.
Ano, piji Coca Colu, ale pouze v omezeném množství.
0
před 4065 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Colu piju jen když je mi špatně od žaludku, jinak se podívej na složení čističe na záchod. Ano je tam ta samá kyseli fosforečná, kterou pijeme v cole (jen doufám, že v cole je jí mnohem míň).
0
před 4065 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepiji a docela mi vadí, že když jsem u kamaráda na návštěvě tak se mně vždycky ptají jestli chci Coca Colu. Nechápu asi to berou jako, že jsem dítě a že musím pít colu.
0
před 4065 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |