Jak upéct piškotové těsto na roládu bez cukru?
budu mít velice sladký krém,tak se celkem toho cukru bojím, aby to nebylo
až příliš sladké.
Nevíte někdo? :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56, hanny 2, Damiana před 4309 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Recept na piškotové těsto bez cukru jsem nenašla,ale mám jiný návrh – pod krém namaž na piškot nějakou pikantní nakyslou marmeládu – rybízová,višňová,citrónová apod. – a se sladkým krémem se chutě vyrovnají – takovou kombinaci já osobně mám moc ráda!
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož základem piškotového těsta jsou vejce, cukr a mouka, je to docela složité. Ale zkusila bych to tak, že bych žloutky našlehala do pěny s horkou vodou (musíš rychle, aby se ti nestihly srazit!). Ta horká voda způsobí, že zbělají a nabydou. Pak bych přidala lžíci oleje a šlehala bych do hustého krému. Do toho hladkou mouku s trochou prášku do pečiva a nakonec opatrně hustý sníh z bílků. Mám dojem, že by to šlo. Ale osobně – úplně nesladké těsto…no, nevím. Asi bych ubrala cukru v krému a alespoň trochu dala do těsta.
0 Nominace Nahlásit |
S tou marmeládou bych si to rozmyslel, přece jen je i ta nejkyselejší marmeláda vždycky taky sladká, a to by asi moc nepomohlo.. Já bych ten krém uděla míň sladký, a nebo bych ho tam dal méně. Pokud bych měl hotový krém, který by byl moc sladký a zároveň neměl ananasovou příchuť ap. (to by se moc nehodilo), tak bych do něj přidal trochu kávy.
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, johana 56
před 4309 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |