Máme sousedy kteří mají vlčáka dost často ho slyšíme přes den i v noci dlouho skučet, kňučet, plakat, myslím, že si ho nikdo pořádně nevšímá a on je tam celé dny sám takže si myslím že ano že pes pláče jen to na něm nejde vidět jako na člověku.
0 Nominace Nahlásit |
No vis ufonko7,ja mela foxterierku a ta mela 7 stenatek-byli moc slabe a tak jeden po druhem umiralo a Jola tak jse jmenovala,nosila stenatko v tlamicce a nestastne se ho pokousela probudit.A kdyz i ja se slzama v ocich,jsem ji ho odebrala tak Jola zacala hlasite narikat.Byla cela nesva jeste par dni,nez se uklidnila.A tak si myslim ze,psi placou tim svym zpusobem.Dnes uz ji nemam,odesla do psiho nebe a ja moc brecela.Tak jsem si poridila pejska taky foxika.
0 Nominace Nahlásit |
jestli pláče,tak psovsky.Určitě je někdy smutný,veselý,a pod.Můj se dokázal i chechtat. Ale pláč,jak jej chápu já,je „výsadou“ lidí.
0 Nominace Nahlásit |
ja si myslím,že určitě pláče.třeba když spi a něco se mu zdá tak
vydává zvuky-třeba to je pláč.
nebo když lidé odejdou do prace z domu a on naříka,takovým tím
zvukem-štěkot atd.
a nebo když lidé odchazejí smutně koukaji cítí,že budou sami doma a mají
slzavé oči.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 5319 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslím že pláčí nejenom psi.Například papoušci jsou inteligentní tvorové a z vlastní zkušenosti vím že mají silné emoce.Je nesmysl aby se člověk považoval za jediného rozumného tvora.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek