Dorý den, chtěla bych se vás zeptat, po jaké době je ideální mít
s přítelem sex?
Doplňuji:
Ne, 13 mi vážně není.. 16 :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dudu, anonym, potížistka před 4308 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
a nezáleží náhodou na tom, kdy se na to oba cítí?
To je dotaz, jako kdyby na to snad byla nějaká vyhláška. Neexistuje doba, po
jejíž uplynutí by „měli mít“ sex.
Můj někdejší spolubydlící sbalil kolegyni z oboru a prošoustali hned
první noc. Někteří s tím naopak vyčkávají třeba léta, než se opravdu
dobře poznají. Je to fakt prudce individuální.
Doplňuji:
je třeba podtrhnout slovo OBA. Ne abyste se akorát podvolila nátlaku jenom
proto, že to chce von. To je pak vo ničem a budete leda litovat.
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?iceT Nahlásit |
je to individuálne.
väčšinou to býva, keď preskočí tá správna iskra a je k tomu správna
nálada, situácia, miesto, čas.
U niekoho po troch dňoch, niekomu to trvá i roky.
0 Nominace Nahlásit |
Proboha, to je fakt ujetej dotaz! 🙂
Doporučuji, nechat si tu poradit, výsledný termín pak spočítat podle vzorce:
termín_prvního_sexu = datum_začátku_chození + ideální_doba_chození_bez_sexu
Vypočtený termín si dej do kalendáře a ten den si to spolu poprvé rozdejte. Nepochybně to bude správné a ideální. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Na to bych jednoznačně nedokázal odpovědět.Za našich mladých let to
bylo jakmile se naskytla příležitost (neměli jsme samostatná bydlení a
museli čekat až někteří z rodičů nebudou doma).A protože v dnešní
době mají mladí lidé úplně jiné myšlení, tak sám nevím.Tenkrát jsme
byli rádi, že si to můžeme vyzkoušet a nepřemýšleli jsme o tom, že je
některá(ý) prodejná či ne.A raději si vyzkoušet sex dříve než-li pak
zjistit, že nám to spolu nejde a chceme něco jiného.Ze své zkušenosti mohu
říci, že jsem měl sex již na druhé schůzce a jsme spolu již 36 let.
Jenže tenkrát jsme neřešili kdo a jakou profesi má a jestli je
důležitější kariéra nebo život spolu.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4308 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co nejdřív, abyste oba věděli do čeho jdete. Co když začnete chodit, popř. se vezmete a jeden nebo druhý sex nebude mít rád.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že je to zcela individuální. Měla jsem partnery, se kterými to nějakou dobu trvalo, než k sexu došlo, ale s aktuálním partnerem k tomu došlo snad po dvou týdnech známosti. Jak se už zde psalo, musí přeskočit „jiskra“, být správná situace a oba musí vědět, že to opravdu CHTĚJÍ. Jen tak to bude skutečně stát za to. 🙂
0
před 4305 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozhodně. Mě třeba docela dlouho trvalo, než jsem se odvázala a chlapovi řekla moje fantazie. A je to teda škoda, protože teď je ten sex úplně o něčem jiném.
Jojo, jak je návlek vibrační, tak si to užijí oba :) Já jsem byla překvapená, jak se to chlapovi s ním líbilo :)
Koupila jsem ho chlapovi k vánocům… i když si spíš myslím, že to bude dáreček pro mě. No, těším se jak malá holka 😛
Jo, zkoušeli jsme ho… je to dobrý, ale že by to byla pecka, to nevím :D My máme raději jiné hračky, a to v rámci předehry. Ta je podle v sexu nejdůležitější.
Jojo, my jsme si ho koupili. Měla jsem trochu strach, co na to chlap řekne, ale moc se mu to líbí. Je nadšený :) Takže doporučuju zkusit.
Návlek s vibrátorem? To jsem ani nevěděla, že je :) Jaký to přesně je? Jako na e-kondomy je toho opravdu hodně, tak budu ráda a info :)
Je to tak, mám stejný názor. My si třeba počkali a pak to fakt stálo za to… A teď třeba moc ráda experimentujeme :)
Na začátek bych já osobně určitě volila koupit lubrikant. Dneska jich je několik druhů… Třeba s vůní a příchutí. Navodí vám atmosféru https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely
Jo? Já jsem nad ním uvažovala, ale zatím nekoupila… :D Je fakt dobrej, je poznat rozdíl? I chlap pozná rozdíl?
Jo, je to poznat. Mám tento https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-zuzeni-vaginy/lovely-lovers-tightup-gel-innovative-formula-150ml a perfektně účinkuje. Fakt je poznat rozdíl :) Pro oba :)
Já mám ještě tento https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci/titan-gel-gold-special-gel-for-men-50ml. Ale teda za tento tip díky, pořídím ho manželce. Tahle kombinace bude tuším super.
Hooodně individuální… Až se na to budete cítit a těšit… Je to krásný období. Lepší než to, když už pár sex nebaví. To pak doporučuju koupit nejrůznější sexuální hračičky. Ty pomůžou.
Jojo, taky si to myslím. Hele, docela mě zajímá… Jaké hračky máte doma vy, čím si kořeníte sex? 😛
Noooo, to je ruzny. Určitě by neměl doma chybět vibrátor. Pak nějaký ten obleček a hodně velkej rajc je i bičík :)
Je to tak. Teď jsem si koupila tento https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/bodystocking-a-catsuity/mandy-mystery-body-2642441-black a chlap je prostě nadšenej :)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |