Nemusí (ale může) to být jenom nějaký liguére. Třeba nějaký čajíček? Na mě nějak nepůsobí nic, klidně si můžu dát večer kafe a usnu v pohodě. Naopak jindy se můžu festovně zhulákat a stejně neusnu.
https://pixabay.com/cs/photos/zv%C3%AD%C5%99ata-opice-gorila-savec-prim%C3%A1t-3613415/
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst, Gus_Fring, Zacheus před 1788 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někdo uběhne před spaním 10 kilometrů, někomu stačí deset piv.
Nejsem zloděj abych se učil běhat.
0 Nominace Nahlásit |
Hulákání alkoholu se mě ještě netýká. Celý den ale piji vodu a před
spaním to neměním.
Jinak oceňuji obrázek. :D
0 Nominace Nahlásit |
Ne že bych to potřebovala, ale po meduňkovém čaji usnu i v poledne. Také se dobře spí po černém pivu Porter, 19-st.
0 Nominace Nahlásit |
Odborníci doporučují před spaním nechlastat! Prý spánku NEPROSPÍVÁ, ba naopak!
Já když si večer okolo desátý nedám dva Jelibo burgry https://www.google.com/search?q=jelibo&rlz=1C1AOHY_csCZ838CZ838&oq=jelibo&aqs=chrome..69i57j0l5.2684j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ,jako by mně před spaním něco chybělo a prostě ne a ne usnout.
0 Nominace Nahlásit |
Nejíp se mi spí, když si dám dvě až tři deci vodky. To pak spím jak zabitý a je mi téměř jedno, kde :)
0 Nominace Nahlásit |
Pomáhá mě dost meduňkový čaj,uklidní mě tak že se mě pak nezdají tak příšerné sny jako bez čaje.
0 Nominace Nahlásit |
zjentek: máš pravdu, něco pojíst zabírá i mně, ale to taky není zrovna zdravé. Kromě toho pak mám divoké sny Maxipsa Fíka. Kristepane – dva burgry Jelibo?! Mně by stačil jeden na celý den!
Není to tak hrozné- ta „placka“ na hrubo mletýho hovězího má průměr ne víc než 17cm a tlustá je asi jen 3,5cm, než ji položí na gril. Pak se to celý scvrkne, takže zkomletovaný burger pak propíchnutý párátkem působí JAKO NIC a i když krabička s obsahem je tedy hódně těžká, vidíš jen samou rukolu a tak… (;
Dva kusy jsou v noci jako prd, já přes den moc nepojím… A kdo říká, že to není zdravé? O tom nic nevím. Návyk této životosprávy (přes den nic a v noci pome!) jsem si budoval posledních min. 30let a zdrav. jsem na tom lépe, než kdysi. Zdraví jsme podle toho, jak se cítíme a v tomto případě jde o tuze blahodárný účinek na psychiku jednotlivce. Totiž přes den pořád něco děláš, furt dochází k nějakýmu kontaktu, což člověka taky jaksi NASYTÍ a z logiky věci by neměl ztrácet čas jídlem, když koná. Ovšem večer, když se pak člověk vrací do klidu a kolikrát i samoty, si pak možnou opuštěnost, jenž psychiku devastuje nejvíce, ani nepřipustí. Proč? Právě proto, že s sebou MÁ TO ŽRÁDLO! (; A zbytek lidské energie, která by pak člověka mohla navádět k všelikým večerním úvahám o životě a směrovat k novým možnostem následujících dní a odhalovat tak naše skrytá poslání, se rozplyne v energii potřebnou na trávení. Budiž nám tato naším posláním! (;(;(;
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |