Podařilo se mi zhubnout 12 kg pouze snížením objemu příjmu stravy – jedl jsem to samé ale méně. V závěru ( když jsem si si zvykl na režim) to bylo až moc snadné a tak jsem podlehl dojmu že je to brnkačka a je to navždy. Kila se mi vrátila ( jo jo efekt ) a teď s nima nemohu hnout.
0 Nominace Nahlásit |
Kvůli vyššímu cukru v krvi jsem musel vysadit tuky a cukr z jidelníčku jíst častěji min.5×denně menší porce a trochu zeleniny(před tím skoro žádnou-jsem masožravec) a za rok jsem sundal 15kg.
0 Nominace Nahlásit |
Jest pravidelně až 6× denně malé dávky jidla s nízkým obsahem cukru a tuku.Také dostatek pohybu hodně pí neslazené nápoje bez bublinek.Mě se podařilo zhodit 20kg a pokračuji stale v tom trendu a držím váhu.
0 Nominace Nahlásit |
Kamarádky tchán zhubl 17 kg po používání jedné diety. Dieta trvá 3 měsíce a je bez jojo efektu, teď jí začala držet kamarádka tak jsem na ní zvědavá. Tato dieta je pod vedením doktorů a stojí cca 5000,–na ty 3 měsíce
0 Nominace Nahlásit |
týden jíš jen zeleninovou polívku a dalších pár věcí podívej na internet
0
před 5003 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Musím se pochlubit 🙂 podařilo se mi zhubnout 18 kg za necelý 1 rok. Ale začala jsem cvičit a úplně jinak se stravovat než předtím. Jinak bych to nedala. Je to dřina, ale stojí to za to. Musí být motivace a tu já mám 🙂 Na žádné zázraky nevěřím a sama za sebe – bez pohybu by to nešlo…
0
před 4994 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já neměla až takovou nadváhu, ale povedlo se mi zhubnout 10 kg čistě díky změně stravy – přestala jsem jíst maso a mléčné výrobky. Hodně udělalo i omezení alkoholu a lehké navýšení pohybu. Samozřejmě to nebylo nic drastického, trvalo to zhruba půl roku, ale rozhodně se cítím líp. Když se koukám na ty nemoci způsobené nedváhou a obezitou, jako je třeba cukrovka (viz. příznaky – https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ ) tak si fakt nepřipadám nijak omezená, spíš naopak.
Mně osobně se to teda nepovedlo, ale mám jednoho známého, kterému se 20kg podařilo zhubnout. Tuším, že mu to trvalo asi 4 měsíce. Říkal, že ze všeho nejvíc mu pomohla úprava jídelníčku. Co vím, tak právě s tou mu pomohl výživový poradce, kterého našel tady: https://www.itsmylife.cz/
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |