Ppř.. Kam se přidat, aby cesta na misi byla pravděpodobnější
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Awe před 3276 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Reálná odpověď – makat, cvičit, plnit normy, snažit se o postup a o svém cíli mluvit. Můj nějaký příbuzný, už nějaký prápora, byl na Balkáně 3 x. Dál se mu to nepodařilo. Malá hodnost. A malý pyj, protože nedosáhl na manželku doma a ta si pořídila většího.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kubík23 Nahlásit |
Říci to hned ze startu,určitě budou rádi,za další mladé pako,co chce dobrovolně umřít.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kubo, není mimo téma: Tys nepoznal, když matky oplakávaly své děti, které šli do války… držím palce, abys si misi přežil ve zdraví!
Upravil/a: anonym
0
před 3276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kubíku fandím ti, nečekej na AČR, jeď tam hned, kalašníkova tam koupíš kdekoli na ulici a můžeš pálit kolem sebe bez dokud ti stačí munice nebo tě hned nesejmou…
Nezapomeň se rozloučit před dlouhou cestou s rodiči.
Barbakan : nechápu důvod tvé odpovědi která je uplne mimo tema ja nevim jak vas naplňuje si „zahrivat“ sedinky vse je otázka času a radši se přidat AČR a snažit se aspon trosku změnit svět .. Jak? 15 tech kurev na 1 českého vojáka
Tohle je typická vojclovská rétorika (aniž mě zajímá, komu a na co to vlastně teď odpovídáš). Každého naplňuje něco jiného. Tebe by naplňovalo lítat s kvérem a zabíjet, no tak jen běž, furt lepší, než kdyby ti mrdlo v kebuli a začal to dělat doma na ulicích (protože podle mě psychicky normální člověk takovéto tužby prostě mít nemůže). A nestarej se (nebo nezáviď?) ostatním, že chtějí mít teplé prdele.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |