Ahoj, mám mobil Htc Wildfire S, když si od někoho nechám poslat hudbu
přes bluetooth tak se mi zobrazí v mobilu s mojí fotkou na albu. Ta fotka
je divná a nechci ji tam. Jak mám obrázek na albu změnit? Poraďtě mi
prosím.
Doplňuji:
Chctěla bych tam umět dát jinou fotku? nejde na albu nějak změnit foto
alba???
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4448 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Budu mluvit spíš obecně, protože s mobilem HTC zkušenost nemám, ale
myslím, že tenhle základní postup je u všech značek stejný. Takže:
Ke každýmu mobilu (resp. značce mobilu) existuje program pro propojení
s PC. Pro Samsung je to Kies, pro Nokii PC Suite a HTC má prográmek Sync.
Nejspíš ho už nainstalovaný máš, příp. si ho stáhni tu: http://www.htc.com/cz/help/htc-wildfire-s/#download
Nevím, jak to funguje u HTC, ale když si já propojím svůj Samsung s PC a spustím program Kies, můžu si u jednotlivých písniček upravovat veškerý údaje (jméno interpreta/písničky, název alba,..).. a jde tam taky ke každé písničce přiřadit fotka. Zkus se mrknout, jestli něco takovýho nemáš i ty v tom svým HTC Sync – určitě tam něco na tenhle způsob bude, editace souborů (resp. ID3 tagů) patří k základním funkcím. Připoj si mobil k PC, spusť HTC Sync, v knihovně si najdi tu svou písničku a třeba na ni klikni pravým tlačítkem myši – tohle většinou stačí, aby se ti zobrazila kontextová nabídka úrav. Dál už to pak bude hračka.
Nebo by mělo fungovat i vložení nové fotky v jakýmkoliv editoru ID3 tagů – já si úplně vystačím s obyčejným windowsovským přehrávačem Windows Media Player. Otevřu písničku v přehrávači, kliknu v sloupci vlevo na ‚Knihovna médií‘, pravým tlačítkem klik na písničku, kterou chci upravit + vybrat možnost ‚Upřesnit informace‘. Objeví se ti okno, kde můžeš k písničce přidat/upravit množství informací. Když vybereš záložku ‚Obrázky‘, není problém si k písničce ‚nahrát‘ jakoukoliv fotku chceš. Pak jenom dej ‚Použít‘ a ‚OK‘ – a takhle upravenou písničku si hoď zpátky do mobilu. Pokud jsi něco neudělala špatně, měla by se ti teď během přehrávání zobrazovat tahle nově nahraná fotka. U mě to aspoň funguje bez problému ;)
Pokud nevíš, co jsou ID3 tagy a k čemu jsou, mrkni sem:
http://magazin.stahuj.centrum.cz/jak-na-id3-tagy-prehravejte-pisnicky-pohodlne/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek