annas

Ponohou ke štěstí 3. koníčky ? „Díky 1. vyděláš peníze. Díky 2. budeš ve formě. Díky 3. budeš kreativní/tvořivý.“

https://www.fa­cebook.com/kro­nikazivota.cz/pos­ts/1024476201071600/ – upraveno
Autors neuvedený

Upravil/a: annas

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? vagra, Drap, paul1, aliendrone před 402 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

A nebylo by jednodušší najít JEDNOHO koníčka, díky kterému bude člověk šťastný? 😉

Upravil/a: aliendrone

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
zjentek

Těžko říct. V mém případě vše pracuje asi takto: Přestože mám koníčka, kterým si vydělám peníze i koníčka, který mě udrží v kondici a jako koníčka pro kreativitu mám zdejší odpovědi, což je super, tak nejsem příliš šťastný. Dosud jsem se totiž nezamiloval opětovaně 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

(An, koníčky nekoníčky, vy si již zakupte novou klábosnici anebo zajděte k lékaři s těmi svými prsty, na nic nečekejte, zdraví je víc než koníček ((;, děkuju a pěkný den přeji.)

0 Nominace Nahlásit

led

Ano, pomocou koníčkov som vo forme kreativity a zarábam peniaze iným

PS. annas, žiaľ, uviedli ste stránku, ktorá nie je verejná, prístupná pre všetkých bez hesla. (to sa v slušnej spoločnosti nerobí, pretože takto diskvalifikujete neregistrovaných)

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Drap

Někomu určitě. To záleží hlavně na tom, co kdo považuje za štěstí.

0 Nominace Nahlásit

paul1

V podstatě jsem takové koníčky v průběhu života měl a mám, ale ne v jeden čas, ale postupně a každý jen dočasně. Teď mám ten poslední, hodně fotografuji a také občas řezbařím.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Každý vidí štěstí v něčem jiném.

0 Nominace Nahlásit

Michálek1245

Ta kreativita je do jisté míry skutečně pravda, protože to souvisí i s takovou terapeutickou činností. I když samozřejmě by vám lidi, kteří pracují celý den s nějakou kreativou řekli, že jsou rádi nekreativní. Pokud ale děláte, jako moje manželka, analytickou práci, tak jste taky rádi, když vám přijde mohérová příze a můžete si jen tak tvořit. :)

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
annas

led, netuším, čím to je, že se vám po rozkliknutí odkazu neobjevil text, který jsem upravený vložila jako otázku..
Také nejsem přihlášená na FB a jak jsem napsal výš, klikla jsem na křížek (/zrušení přihlášení) a text se objevil. Nikoho jsem nediskvalifikovala včetně sebe, protože jsem neuvedla odkaz, v němž by bylo uvedené nějaké jméno, ale jen obecně stránka FB. . Uvedla jsem jen obecný odkaz,.

Za nesprávné považuji jen to, že jsem při odpovědi na Váš příspěvek vyrobila zmetek. Těžko se vysvětluje, protože od 15 let píši naslepo í všemi deseti prsty bez toho, abych se musela dívat na klávesnici. Tato metoda psaní se řídí svalovou pamětí, kterou jsem si vypěstovala za x let pravidelným psaním za použití správné metody psaní. Prsty si tak zvykly psát, že instinktivně přejdou na příslušné klávesy, aniž bych potřebovala klávesnici vidět nebo dokonce cítit. Protože mám po úraze křivý pravý malíček, ruce se posunou, ale prsty se vysouvají tak, jak se naučily. Bohužel tím, že je malíček vyřazený, posune se pravá ruka doleva. Není to výmluva,. Zkouším psát jedním nebo dvěma prsty, ale musím hledat písmena, i když prsty vždy našly to správné místo.

Kromě toho jsem byla zvyklá hledat chyby v v tetu psaném rukou a držela jsem je v ruce, takže jsem chyby lépe viděla. , Přeučení mně připadá náročné stejně jako když jsem se v dětství přeučovala z leváka na praváka.

zjentek

Aliene tvá odpověď byla chytrá, kdybys ji nevložil dříve než já, dal bych krk za to že opisovals! 👊

aliendrone

zjentek>>> Děkuji za přiznání/pochvalu výkonnosti alienní rozvědky. Kam se hrabe CIA nebo GRU! Eném dyby šelijaké bosorky něpluli sliny jedovaté a provokující na NEJKRÁSNĚJŠÍHO ME! 😉 😁 😁

led

a ešte aj zle opisoval a napísal to aliendrónsky „dáky ktererému“ vďaka čomu som sa mohla na jeho odpovedi pousmiať 😁 😁 😁

aliendrone

led>>> Ó lvice salónů přelíbezná a potměšile škodolibá – již opraveno. 😉
Toho jsem se jistě dopustil proto, že jste mne (určitě!) ZÁMĚRNĚ rafinovanovanou odpovědí na jinou otázku uvedla do stavu dočasného myšlenkového chaosu.
TY TY TY! Ať mě nezlobí NEBO jim seberu košťátko, rozlámu na třísky a udělám táborák! A budou mít po půlnočním hanbatém ejchuchu! 😕 😁 😁

led

alien… v daždi, čo je ideálne počasie pre alienov, nelietam 😁

annas

led, sstránku jsem otevřela, když jsem klikla na křížek z informací o ořuihlášení,l

Nemám účet na FB, rtudíož se na něj nedostanu, ale určité informace se dajío zjistit bez přihlášní jako ta, kterou sjem uvedla,l

led

annas, je mi ľúto, ale pre mňa je FB neprístupný aj keď vložím heslo, napriek tomu, že mi oznamuje, že tam mám stále účet. Žeby to blokoval nemenovaný „rarášek“?

Nový příspěvek