ano,asi jsem blázen,ale bud jím domlouvám že rostou kam nemají,nebo je chválím,někdy si jím i postěžuji
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, hanulka11, daduna
před 5125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při zalévání je chválím, jak pěkně kvetou.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym, hanulka11
před 5125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, květiny při zalévání nejen hladím, ale také s nimi rozmlouvám. Na Kubě údajně existuje rituál, kdy producenti tabáku chodí rostliny na svém pozemku pravidelně verbálně povzbuzovat a chválit., v opačném případě prý kvalita i množství sklizně není to pravé ořechové. Nejsem si ovšem jist jak to praktikují zdejší velkopěstitelé např. u lánů pšenice.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja kytky nemam,nikdy mi nevydrzi,ale mamka jich ma spoustu a kdyz nechteji kvest,tak jim pohrozi,ze je vyhodi a ony brzy vykvetou.Jednou jsem ji dala k narozeninam nejakou kytku v kvetinaci,take kvest nechtela,zanesla ji do kvetinarstvi,tam ji pani rekla,ze tahle ani nepokvete,mamka ji pohrozila a ejhle,ona take vykvetla.
0
před 5125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Líbil se mě pořad v rozhlase ve kterém mluvila Květa Fialová o své
mamince. Ta si s květinami povídala.
Prostě měla svůj svět. Tahle otázka se mě líbí i ta schopnost tvoření
světa bez zpráv a bez televize a bez hudby a kdoví čeho ještě.
Odkaz je na stáhnutí mp3:
0
před 5124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chválím a povídám si s nimi při zalévání a ošetřování.A ony mi za to rostou jako blázni.Někdy si myslím,že se mě snaží vystěhovat z domu aby měly víc místa.Na jaře jsem pokrozila domácímu ibišku,že pokud nepřestane vyhánět neužitečně dlouhé výhony a nezačne kvést,tak půjde z domu.A on?Nejen že kvetl od května do teď ale ještě se rozrostl tak že po létě co byl na dvoře jsem pro něj musela vymyslet nové a větší místo.
0
před 5124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek