Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací v caal centru? Pokud možno Praha
prosím.
Přemýšlím, že bych to zkusil, jen mě zajímá jestli je mezi caal cenry
nějaký rozdíl, zda někde doporučujete a někde naopak nedoporučujete
chodit. Jaké jsou vaše zkušenosti?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3574 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Není call centrum jako call centrum. Některá přijímají hovory klientů, např. linka telefonního operátora. Pak jsem call centra přijímající hovory „klientů“, např. v pojišťovnách přijímají hovory pojišťováků a dělají jim podporu. A pak jsou call centra, která aktivně volají klientům a nabízejí služby nebo produkty. Zkus upřesnit, které tě zajímá.
Osobně nemám zkušenost s žádným typem, ale jako ex-ajťák jsem s nimi občas přišel do styku. A nedělal bych to za nic, zejména s prvním a třetím typem.
0 Nominace Nahlásit |
Nemám osobní zkušenost, ale jsou určitě velké rozdíly. Jak píše setapouch, něco jiného je telefonická podpora a něco jiné telefonní prodejci všeho možného …
0
před 3574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobní zkušenost nemám, ale znám pár lidí, co tuto práci dělali a skutečně se to asi liší call centrum od call centra. Co vím, tak někteří s tou prací byli spokojení a bavila je, jiní ji zase nenáviděli. Sám teď také uvažuji nad tím, že bych si zkusil najmout externí call centrum pro své podnikání. Hodně se mi zamlouvá například toto – https://axxel.cz/Externi-call-centrum-pro-vase-podnikani/