Nevíte prosím kolik si měsíčně může vydělat operátorka erotické linky? Nemyslím žádný livechat nebo videochat, kde se používá i webkamera. Mám na mysli pouze eroticky laděnou komunikaci po telefonu, v naprosté anonymitě. (Je mi jasné, že nikde mi nezaručí 100% anonymitu, ale přece jen, telefony zkreslují hlas a nemám strach, že by mě někdo poznal).
Bohužel, nepříznivá finanční situace mě donutila hledat práci v tomto oboru. Nemám vystudovaný žádný konkrétní obor. Pochopila jsem, že maturita z gamnázia je mi k ničemu, zvláštně v dnešní době, kdy to s prací všeobecně není zrovna růžové. Zkusila jsem si práci prodavačky v supermarketu a nějaký čas jsem dělala operátorku v klasickém call centru (aktivní prodej tarifů a telemarketing). Jenže na těchto místech se nedá vydržet dlouhodobě, ale bohužel, s nemohu o nic jeného zavadit.
Přemýšlím o doplnění vzdělání. Alespoň bakaláře bych chtěla mít a rozšířit si tak svoje možnosti a obzory, jenže problém jsou peníze. V mém věku (23) se mi už nezdá vhodné denní studium a abych mohla zkusit dálkové, potřebuji stabilní zaměstnání. Bohužel to mi supermarket ani call centrum, kam jsem chodila se staženým žaludkem a s nechutí, nezaručí. Určitě bych tam ty minimálně 3 roky nevydržela.
Proto mě napadla ta erotická linka. Jako bývalá operátorka umím dobře mluvit, sice si o té práci nedělám přehnané iluze, ale hlavní je, že nebudu muset nikomu nutit žádné tarify a obávat se, že když nebudu mít dostatek uzavřených smluv, tak poletím.
Nevíte někdo, jak se k té práci dostat a kolik tak může být průměrný měsíční výdělek operátorky erotické linky?
Hledala jsem na netu, ale vygooglila jsem převážně samé livechaty a pod. Jak už jsem uváděla, hledám pouze práci na erotické lince po telefonu, žádná kamera nebo jiné odvětví erotiky.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, zzzzz, anonym před 4086 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To už snad ani neexistuje. Od rozšíření internetu jsou jen ty chaty. Moje kamarádka dělá na chatu, má dvě děti a je s nimi sama, takže ji k tomu taky dohnal nedostatek financí. Umí dobře anglicky a dělá na nějaké stránce, která se specializuje na Anglii. Žádné Čechy tam nemá. Ze začátku se styděla, ale dnes už to bere jako normální práci, dělá tam už asi 5 let, a peníze má z toho kolik lidí se ji podaří ukecat aby, šli na placený tarif, cca 20.000měsíčně.
1Kdo udělil odpovědi palec? Tomb Raider
před 4086 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj a hezký den přeji. Pokud bys chtěla zkusit si vydělat sexem po telefonu – zkus se mi ozvat a můžeme se zkusit domluvit. Děkuju Honza. Mail je Rychlediskretne@centrum.cz díky.
0
před 472 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No řekl bych, že to bude víc než operátorka pro call centrum ale na druhou stranu fakt těžko říct. Člověk nikdy neví, co ho v životě potká. Ono se to totiž třeba na první pohled nemusí zase tak moc zdát, ale ve skutečnosti si i operátoři na klasických call centrech vydělají docela dost. Teda když jsou ti lidé šikovní. To si pak přijdou i na relativně rozumné peníze a nedivím se, že se tím živí na full time.