Dobrý den, byl jsem chycen při krádeži v obchode ve výši přibližně 1100 kč..byla zavolána městská policie, sepsán záznam. Bylo mi řečeno, že mi přijde předvolání k přestupkové komisi a bude velký problém jestli se nedostavím. Odjíždím na týden na hory mimo republiku. Za jak dlouho od spáchání přestupku mi předvolaní přijde a na kdy se stanovuje datum? Bude to v příštích 2 týdnech? Děkuji za odpověď!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5337 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Souhlasím s Eluci,jak můžeš kráct a omlouvat to, že nemáš čas se někam dostavit, protože jedeš na hory, pracky bych ti urazila, za to že kradeš, nesnáším lidi co lžou a kradou, tak si užij dovolenou, snad tam někoho neokradeš!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Přijde mi trošku zvláštní, že jezdíš na dovolenou na hory do ciziny a máš potřebu krást… fakt super…
0 Nominace Nahlásit |
Rovněž záleží kolik toho správní orgán má na vyřízení. Je možné, ale ne určité, že může přijít předvolání během pár dní, ale projednávání přestupku bude až za třeba 14 dní.
0 Nominace Nahlásit |
Netuším, kdy obdržíte pozvání na správní řízení (správní orgán pro tyto úkony nemá žádné lhůty)…, ALE doporučuji, abyste na tento správní orgán poslal dopis, ve kterém oznámíte, že v konkrétním týdnu budete na zaplacené dovolené a že žádáte (lepší je výraz ´prosíte´) o stanovení termínu správního řízení tak, abyste nemusel rušit dovolenou.
Na 99% vám bude vyhověno.
0
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejsem MORALISTA,ale hochu,proč to děláš,stálo
ti to za to-TROCHU?" Příště,tu ruku,která chtěla
CHMATAT-plácni–A BĚŹ-MAKAT!!
0
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
asi si potřeboval doplnit výbavu na hory,chudáček a my pro nej nemáme pochopení,já bych mu dal dovču „1.měsíc veřejně prospěšných prací“.
0
před 5337 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek