Dobrý den všem,tak jak jsem tu psala,že mě byvalý terorizuje,tak v tom
vesele pokračuje.Teď mi volal policista,abych se zítra dostavila spolu se
synem,že bývalý podal další trestní oznámení.Už se z toho asi
zblázním. Mám z toho nervy úplně nadranc. Podala bych trestní oznámení
pro stalking,snad by ho to zastavilo,ale mám obavu,že to skončí jen
u přestupkové komise.
Doplňuji:
Mě ani tak nevadí,že by to skončilo jen u přestupkové komise,nejde o to
aby byl potrestán,ale aby toho nechal. A k přestupkové komisi se mi moc
nechce. Po rozvodu jsem se odstěhovala, jsem z malé vesnice,kde se všichni
znají. Manžel tam stále bydlí–tak komu vyjdou vstříc????
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? rynek878 před 5348 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jaaj… Tak to přeju hodně sil a doporučuji poradit se právníkem, podat trestní oznámení a cokoliv. I kdyby to skončilo jen u přestupkové komise, ale podniknout prostě nějaké kroky, nenechat se zastrašit a hlavně jak říkám, být silná a racionální a situaci řešit. Také bych doporučila i klidně nějakého psychologa pro Vás, jen z důvodu, že si dokážu představit jaké je tohle tyranizování a že to pak ničí i Vaši vlastní osobu a podněcuje paranoiu. Jak píšete, máte nervy nadranc atd. a někdo fundovaný kdo si s Vámi promluví a může Vás i nasměrovat co dělat, Vám určitě pomůže. Nic na tom není a právě tady byste mohla najít tu zmiňovanou sílu…
Jak sem si teď přečetla předchozí dotazy od Vás, máte jednoduše, již doporučované, dvě možnosti: vyjednavač a psycholog. Nejlepší by bylo tyhle varianty skloubit. Potřebujete pomoc zvenčí, někoho třetího. Řeknu to na rovinu a upřímně: Vy musíte začít něco dělat v tomhle směru. Je evidentní, že potřebujete někoho třetího, když ste tady, ale odpovědi.cz není právě ta nejlepší volba. Venku to musíte vyřešit. A jako 1. krok bych i na svém místě volila psychologa. Vím o čem mluvím, měla sem psychopatického ,,přítele,,… a vím, že je těžké tohle ustát, proto bude dobré, mít někoho kdo Vás v tomhle směru bude hlídat.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek