Mockrát. Vyvozuji, ale už bych asi měnila máloco. Některé zkušenosti jsou nepřenosné a chybami se člověk učí.
0 Nominace Nahlásit |
Určitě. Co s tím ale nadělám, čas nevrátím a děti si to dělají po svém. Správná pravda je jenom ta jejich. Nu což, také budou jednou vzpomínat.
Pokud jsem to stihl a byla další možnost, vždy jsem se z chyb svých a věřím, že i od ostatních, snažil poučit. Pravda se ale předává velmi těžko.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Stejně jako určitě tazatel teď přemýšlí nad vynechanou čárkou před „které“.
0 Nominace Nahlásit |
Většina lidí se snad ze svých chyb poučí, ale někteří jsou a zůstanou nepoučitelní, a to také proto, že existuje láska a závislosti a přes to vlak nejede, dokud onen „postižený“ nezůstane zcela sám a bez prostředků. Potom je na řadě už jen zázrak, a ty jsou časté asi jako kulový blesk. Vyvodit z každé chyby důsledek může jen důsledný člověk. Kolik takových je?
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepřemýšlím, protože jsem žádné zásadní chyby,o kterých bych musela přemýšlet,neudělala.
0
před 2948 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě neznáš definici slova UFO, navíc tě ani dost nechápu. To, že lituju toho, že jsem se narodil na Zemi, z vás ostatních lidí nemůže dělat alieny, jestli jsi to myslel takhle.
Kdyby to, co jsi napsal, viděl quentos, asi by zezelenal…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |