Pokud já vím, Vánoce by měly být o klidu a pohodlí, ale zatím to
vidím opačně…
Nějaká příhoda?
Na mě třeba dnes v obchodě jeden milý pán řval, ať uhnu :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? quentos, Alesh před 3239 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na mne řvala – at uhnu, holčina tak čtvtinového věku a třetinové
hmotnosti (vůči mně)…
;-DD
No – narazila, doslova – a šla k jiné pokladně…
;-DDD
0 Nominace Nahlásit |
Viděl jsi jeden případ nerudnosti, která vůbec nemusí být spjata s Vánocemi. Např. já jsem úplně v klidu, nic to se mnou nedělá. 😉
0 Nominace Nahlásit |
To je těma otevřenýma obchodama, jedni jsou nasraní,že musejí být v práci, ti druzí se bojí, že bude všechno vykoupeno, takže jsou taky nasraní, když neseženou, co chtěli. Vánoce už dávno nejsou o klidu a pohodě, ale o komerci a o tom, kdo bude mít víc darů.
0 Nominace Nahlásit |
Se mnou to nic nedělá jsem v klidu a pohodičce
kocourek vedle mě leží všechno mám hotový a
jsem ráda moc se těším na zítra 😁
0 Nominace Nahlásit |
Já takovou zkušenost nemám, možná proto že nebydlím v Praze, nebo jiných větších městech. U nás jsou všichni tak nějak milejší, sdílnější, pozornější. Nepodléhají vánočnímu šílenství a tak jsou v klidu.
4Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, annas, chachar1922, Mc Merkurion
před 3239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Možná je to tím,že někteří lidé jsou přepracovaní a chtějí k tomu ke všemu vše stihnout.Tím nechci omlouvat takové chování.V mnoha případech místo vánočního klidu vše skončí vyčerpáním a někdy i domácí hádkou.Jaksi zapomínáme na pravou podstatu Vánočních svátků a zaměnujeme tyto svátky za svátky konzumu a obžérství.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, BANAN93
před 3239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
lebo sa musia vyzúriť vopred, aby boli na vianoce veselí a šťastní
lebo na vianoce je povinné byť šťastný a veselý, milovať a obdarúvať
na niekoho je aj tých pár dní lásky priveľa, potom sú ,,prípady" ktoré si v svojej labilnej hlave naplánujú dokonalé prípravy na dokonalé sviatky (ten plán by ani superman nezvládol) a potom, ked im nevychádzajú, zúria
iní zúria proste preto, že nechcú byť šťastní a veselí, len vedia, že je to povinné
0
před 3239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to není jen teď, v obchodech se už delší dobu a nejen tam, lidé chovají jako zvířata. včera v Lidlu jeden pán na paní, která mu vyfoukla chleba před nosem, řval Ty Krávo. kde jsou gentlemani, kde jsou dámy? pán byl v tu chvíli hovadem a paní tím, čím jí on sám nazval 😁
0
před 3239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |