Na másle se smaží nízkou teplotou, zatímco olej na vysokou a tato teplota maso vysušuje.
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, icurusL, elkon
před 960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na másle nemůžeme volit vyšší teploty a tak pečeme/smažíme pomaleji. Chuť a šťáva masa je lépe zachována-
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, icurusL
před 960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |