je třeba zapátrat ve fyzice, či chemii: Elektromagnetické impulzy urychlují růst kvasinkových buněk a bakterií, to způsobí jejich zvýšený počet v kyselině mléčné a onen zkyslý zázrak je na světě.
0 Nominace Nahlásit |
tak to slyším prvně, mě se teda nestalo, aby nám mlíčko při bouřce zkyslo… ale asi ano… a vysvětlení nade mnou je více než logické:-)
0 Nominace Nahlásit |
asi to bude opravdu tou chemií.já si to pamatuji,když jsem byla malá a mléko se ještě neprodávalo v trvanlivých krabicích.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |