u mě též Krakonoš, ještě mám tu kliku, že ho mám přímo naproti ;{)> kór sezónní čtrnáctka je mana
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já jen 10° a když mám 11° stačej mi dvě a jsem
pod stolem Gambrinus, nebo Kozel a Bernard
mám ráda tmavý anebo řezaný..
0 Nominace Nahlásit |
Jsou lidé, co pijí všechno co teče, ti další pijí to, co je v jejich
hospodě k dostání, a já piju jen to nejlepší pivo na světě, a tím je
bavorský Ayinger, i v Německu jinak neznámý pivovar, tedy mimo
Bavorsko.
V Česku jsou všechna piva typově-výrobně plzeňská, a „pšeničná“
piva – už jen jak špatně to česky zní – jsou neznámá, existuje jen
jedno: „Gambrinus bílé“, a to je prakticky stejné, jako ty ostatní.
Od Ayingera můžete pít fakt všechno, i lahvové, v Bavorsku oficiálně od
16 let (některá mají přes 8% alk.). Ta normální mají kolem 5,5%, a jsou
pro ženy kolem 50 kg skutečně dost silná, jedno úplně stačí na to, že
už jen tak lehce nevstanete, a na druhé si už nesmíte troufnout, nebo
polezete po čtyřech:DDD
http://www.biershop-bayern.de/ayinger-ur-weisse-9-flaschen.html
0 Nominace Nahlásit |
U nás vede Gambrinus a Plzeň ;)
Doplňuji:
souhlas s marci1, Svijany také dobré.
Co tedy vůbec nemusím, je Budvar… :(
Upravil/a: da ny
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3630 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to jedna značka, kterou by mi hned někdo zprotivil. 🙂 Ale jinak mám ráda „Plzeň“ a v poslední době se mi zdá docela dobré pivo „Svijany“. 🙂
0
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |