Tak já když maceruji byliny, křen, zázvor atd. atd. v kořalce, tak pak flašku vždycky někam postavím. A když pak domaceruji, tak hotový šnaps pak taky někde na velmi dlouhý čas POSTAVÍM. Abych to nakonec nedělal blbě. S tím vínem mě teď celkem zmátli. Jak se věci mají?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? quentos před 1767 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lahev musí být v poloze, kdy je korek zaplavený a drží objem. Jakmile vyschne, zátka se stává propustnou a víno zoctovatí.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |