Lgee

Proč některé otázky nemají žádné odpovědi?

Proč někdo na nějakou otázku neodpovídá?

Upravil/a: Lgee

Zajímavá 0 před 441 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

To je přece každého věc. Otázka se mu může zdát taková, že nestojí za odpověď, nebo odpověď nezná, nebo nechce odpovídat tomu, kdo otázku položil. Neni ničí povinností odpovídat na všechno.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Nektere odpovedi se daji snadno vyhledat na internetu, tak proc lenochum usnadnovat praci?
Spousta dotazu je tak hloupych, ze je ztratou casu, na ne opovidat. Casto se lide ptaji na neco jenom proto, ze se nudi.
Kdyz tazatel dokaze v samotne otazce nasekat 3 a vice pravopisnych chyb, pochybuji o tom, ze by me odpovedi porozumnel!!
A na specificke otazky nezna kazdy odpoved.

0 Nominace Nahlásit

INRI

Je to jako loterie kde rozhoduje náhoda

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit

zjentek

Protože zde je to výheň lenivých uživatelů skoupých na informaci! A taky líheň (protože mladá krev zde přebírá místní manýru stávající se trendem). 🐔😮

Žádná odpověď znamená neochotu tázajícího získat odpověď od umělé inteligence. 🤷‍♂️

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
jirka F

Cappuccino: Dovolím si nesouhlasit, když jsem dával kdysi otázku jestli slábne Golfsky proud?Tak mě nikdo. Neodpověděl.

Funna

slábne…

cappuccino

@Jirka F: Zkusil jsi zadat otazku do vyhledavace? Ja to zkusila a nasla jsem hned nekolik opodvedi.
Takze ano, Golfsky proud slabne!

cappuccino

@Jirka F: A proc si myslis, ze to nekdo musi vedet? Normalni smrtelnik se takovym tematem nezavyva. Tvoje otazka prave patri k tem specifickym.
Musis pocitat s tim, ze na tenhle web vedci nechodi.
Zkus otazku zadat umele inteligenci.

Nový příspěvek