Ocet ovlivňuje tažnost těsta – důležité především
u závinů.
Někdo přidává i do kynutého těsta vedle mléka i trochu vlažné vody
s kapkou octa, podporuje to růst kvasnic.
0 Nominace Nahlásit |
Já ho tedy nedávám do žádného těsta, ale dává se často právě do
listového, protože nedlehčuje. totéž platí i o ostatních druzích
těsta, proto zníněné „snazší tažení“.
Já do listového dávám místo octa bílé víno.
0
před 5405 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |