Když těsto zčerná, určitě to není na závadu. Je to tehdy, když brambory mají hodně vody. Četla jsem rady na různých serverech.
Zdroj: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=21421
a Štastné ženy.cz
0 Nominace Nahlásit |
Pokud těsto nezpracujeme a necháme na další den, přidáme do něj trochu octa (asi lžičku) – těsto tak nezčerná.
0 Nominace Nahlásit |
Ono záleží na tom které těsto máte na mysli. Pokud budete připravovat bramborové knedlíky klasické, tady z vařených brambor, určitě vám nezčernají. ale pokud chcete připravit knedlíky chlupaté nebo jiné knedlíky s přídavkem nastrouhaných syrových brambor, tam pomůže přidat trochu mléka ihned po nastrouhání. Přesto nebudou tak světlé jako klasické knedlíky z vařených brambor. Naopak chlupaté knedlíky by měli bít trochu šedivé a někdy při rozkrojení mají nádech do modra. Ale nebojte se tak to má být.
Zdroj: maminčina kuchyně
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |