Mám telefon Sony Ericson WT19i už několik let. Fungoval vždy bez problému, ale asi před 14 dny se začal sám vypínat, což jsem dávala za vinu baterii a koupila si novou. I s novou baterií se telefon stále sám vypínal. Dnes jsem si koupila nový mobil – Lenovo A2010 a opět se sám vypíná. Jsem zoufalá. Co mám dělat? Může to být třeba SIMkou nebo mám takovou smůlu na telefon?
Zajímavá 0 před 3146 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Předpokládám, že v tel je Android, poslední dobou se mi také několikrát za den sám od sebe restartuje. Podle mne je to díky aktualizaci, buď je chyba celkově v OS, nebo pouze při nainstalované nějaké aplikaci a dokud to Google neopraví, tak asi smůla.
0
před 3146 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož je společným elementem SIM karta, opravdu bych si na ni i vsadil. Zkus někomu půjčit na chvíli ten starý mobil, ať ho testne se svou vlastní SIM – a pak i ten novější (předpokládám, že ty sama jinou SIM k dispozici nemáš).
0
před 3146 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli je to sim tak zajdi do nějaké prodejny a můžeš si na stejné číslo udělat novou sim.
0
před 3145 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dělají to i telefony ve kterých není operační systém, jde o nastavení systému a kvalitu součástek, nejčastější příčnou bývá ale studený kontakt mezi baterkou a telefonem, proto je zde snaha u důležitých systémů, eliminovat studené kontakty na minimum u tabletů se proto baterka často letuje a nejde vyměnit.