Dobrý den,
před měsícem jsem koupil Samsung Galaxy s6310 Young z Androidem 4.1.2 Jelly
Bean, Vše bez problému, poslední dobou se však během dne náhodně vypnou
mobilní data, a po opakovaném mačkání tlačítka pro vyp/zap dat přímo
v telefonu, né a né naskočit, chtěl bych vědět, kde je zakopaný pes ?
Data naskočí až po resetu telefonu, a také jsem si všiml, že mi vypadne
i dostupnost v síti operátora, takže nevypadnou pouze data ale i možnost
volat či psát sms zprávy.
Máte někdo zkušenosti ?
Za každou radu předem děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4155 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Toto stejné se mi stalo, když jsem si koupila nový Sony Ericsson Xperia.
Měla jsem však „štěstí“, že se mi ještě k tomu začal o pár
týdnů později sám restartovat, takže mi ho vyměnili za nový. Ale chápu
tvé utrpení s neustálým vypadáváním internetu. Doporučuji
reklamaci.
Doplňuji:
Takže předpokládám, že aplikacema to nebude a simkou taky ne (mám ji už
11 let).
Upravil/a: Hakunamatata
0 Nominace Nahlásit |
SIM kartou to být nemůže, to by vypadávala celá síť a mobil by hlásil Vložte SIM a pochybuji, že by se o toto starala nějaká aplikace – nejvýše virus, ale to je hodně málo pravděpodobné, mobilní viry většinou jsou spíš větrači kreditů a peněženek.
Tento problém je typický pro levnější dotykovky (hlavně ty s Androidem), doporučím reklamovat a ideálně požádat o vrácení peněz a koupit si něco solidnější. Za 3 tisíce se dají sehnat i solidnější mobily, než je tento, zejména co se kvality týče. Kdyžtak mi můžete napsat vnitřní poštou… 🙂
0
před 4155 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samovolné vypínání dat v mobilu: K tomuto tématu se rád vyjádřím, jelikož se mi tento problém stal u dvou mobilů. Je jedno v jaké je mobil ceně nebo o jakou značku Androidu se jedná, jde především o to, že jste si koupili mobil s využitím dual sim a mobil má někdy problémy pochopit, která sim je nadřazená. Já druhou sim kartu nepoužívám kvůli internetu a tak jsem si nastavil v režimu mobilní sítě u mé preferované sim karty režim LTE/3G/2G (automaticky připojit) a u druhé sim karty režim 3G/2G (automaticky připojit) a problém vyřešen