u čeho se to dělá a k čemu je to dobré? a před vypitím se ten oheň uhasí nebo se to pije hořící? to se člověk nepopálí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Anikitos před 4659 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Asi máte na mysli shooter(cocktail ve skleničce panáka)B-52 -tam hoří Absinth.Ale originální recept B-52 není s Absinthem,ale s Grand Marnier,a nezapaluje se to.Jinak jsou drinky co se zapalují-je to jen pro efekt.Nehasí se to-rozhodně by se to nemělo pít jinak než brčkem-na ex a velice rychle.
0 Nominace Nahlásit |
Nápoje zapalují jenom lidé co neví roupama co dělat.
U pokrmů se tomu říká flambování a to konkrétně ovlivňuje chuť
pokrmu.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Flambov%C3%A1n%C3%AD
0 Nominace Nahlásit |
Zapálením se dokazuje množství alkoholu v nápoji (malé
množství=nehoří). A pije se to tak, nic se ti nestane, nepopálí.
Hořící alkohol jen dechem lehce sfoukneš při trošce cviku (i bez
něj).
Je to jen taková „bohatýrská“ frajeřinka.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |