0 Nominace Nahlásit |
Zajímavý dotaz…
To mě připomělo jednu reportáž-za jak dlouho dojedu z Prahy do Brna,když
pojedu povolenou rychlostí a za jak dlouho,
když pojedu jak blázen.
Tehdy tam zastavili maníka v autě nevím za kolik peněz,a ptali se proč
jedete tak rychle?Maník jim odpověděl něco v tom smyslu,že když jeho auto
může jet rychlostí přes 280km\h,proč by se měl plazit jak šnek.
Když rodiče mají na to,aby syna vybavili v 18 letech nějakým podobným modelem,pak se není co divit,že je na silnicích tolik mrtvých,leckdy docela mladých lidí.Mladý muž si je jistý,že zvládne všechno,že je Bůh,ale pokud to není vyježděný řidič se zkušenostmi,tak podle mě nemá co jezdit jak dobytek.A jsme zase u toho-proč nejezdit tak rychle,když to moje auto dokáže?
3Kdo udělil odpovědi palec? flodur, Kerberus, anti-talent
před 4871 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A rychlost na dálnících třeba v Německu omezená není. Tam mají tuším jen rychlost doporučenou.
0 Nominace Nahlásit |
Tahle otázka mně už také mnohokrát napadla.Asi aby se mohli porušovat předpisy a výrobci se trumfovali v dokonalosti.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4871 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když máš peníze na silné rychlé auto,máš i na to,aby sis zaplatil ježdění na okruhu.Vím o lidech,kteří jedou na víkend třeba do Francie,manželka si nakoupí ,manžel se vyřádí na okruhu.
0
před 4871 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty auta, nejsou dělaná na dálnice v čechách, ale na dálnice, ve
kterých neni určená nejvyžší rychlost, takže tam můžeš jezdit třeba
500MPH.
Taky porovnej, když řekneš, že máš Ferarry FXX nebo žigulika!!!!!
0
před 4871 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrá otázka. Já si myslím, že taková auta se vyrábí hlavně kvůli tomu, že stále existuje spousta lidí, kteří si je rádi koupí. Já osobně bych si žádné rychlé auto asi dovolit nemohl, ale nedávno jsem měl možnost se jedním takovým projet a byl to super zážitek. Měl jsem ho půjčené. Půjčila mi ho tato půjčovna luxusních vozů: https://www.zabavnevozy.cz/ Úplně chápu, že si člověk, který má spoustu peněz takové auto koupí.